Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.com
Statistika

101-200
Numri i Punonjësve

0
Punë Aktive

Privat
Sektori

2005
Themeluar


SGS Albania

Tirane, Shqipëri Automobilistik www.sgs.com

Përshkrimi i kompanisë

SGS hapi degen e pare te saj ne Shqiperi ne vitin 2005 duke ofruar sherbime ne inspektimet e lidhura me fushen e naftes dhe produkteve e nenprodukteve te saj. Ne vitin 2009, u krijua shoqeria SGS Automotive Albania sh.p.k, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e vendosur në Republikën e Shqipërisë dhe e rregjistruar më 10 shtator 2009 në Qendrën Kombëtare të Rregjistrimit. Adresa e zyrave qendrore është në Tiranë, Rr. Irfan Tomini, Ndërtesa G & P, Kati i parë. Shoqëria mëmë është SGS Societe General De Surveillance s.a., Gjenevë, Zvicër, e cila më 31 dhjetor 2014 dhe 2013 zotëron 100% të kapitalit të nënshkruar të shoqërisë. Aktivitetet kryesore të Shoqërisë lidhen me inspektimin teknik të mjeteve automoblistike, bazuar ne kontratene koncensionit “Pӫr dhӫnien me koncension tӫ shӫrbimit tӫ kontrollit teknik tӫ detyrueshӫm tӫ mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove tӫ tyre nӫ Republikӫn e Shqipӫrisӫ” me nr. 4861/2 prot. datë 03.09.2009. Shoqeria operon ne 15 pika ne te gjithe Shqiperine. Më 31 dhjetor 2014 punonjësit e Shoqërisë janë 140 .