Statistika

11-50
Numri i Punonjësve

2
Punë Aktive

Privat
Sektori

2001
Themeluar


ManeTCI

Tiranë, Shqipëri Ndertim www.manetci.al

Përshkrimi i kompanisë

Kompania "Mane TCI" eshte nje kompani lider ne investimin dhe zhvillimin e pronave te patundshme. Kjo kompani ndertoi qendren e pare tregtare ne Shqiperi dhe vazhdon te investoje ne projekte te tjera akoma me te medha.

Nga ManeTCI

Kategoritë më të kërkuara / Të gjitha kategoritë