Të Pakategorizuara Kreu Blog Të Pakategorizuara

Bricjapi ne pune

Bricjapët jaë seriozë dhe të organizuar. Ata nuk tremben apo të bezdisen nga eprorët, pasi e dijnë q...


2022-08-05

Shigjetari ne pune

Shigjetarët kanë një ngërç komunikimi me kolegët, por kur arrijnë të kenë komunikimin e duhur mund t...


2022-08-05

A e dini se…

51% e punonjësve ndihen jo të kënaqur në punë. 16% e urrejnë punën e tyre.


2022-08-05

Quiz:

Përgjigja: Në fund ka shkronjën T.


2022-08-05

Me thuaj çfare shenje je, te te...

Ashtu si në çdo gjë tjetër, edhe planifikimi i pushimeve ndikohet nga shenja juaj e horoskopit. Ky a...


2022-08-04

Dy teknika qe do t’ju japin me s...

Shumë njerëz vuajnë nga mungesa e vetëbesimit në punë. Edhe ata që duket sikur kanë arritur performa...


2022-08-04

TIRANA base Wizz Air invites you...

Please join us in the following location: MAK ALBANIA HOTEL Sheshi Italia 2, Tiranë 1019, Albania&nb...


2022-08-02

Luani ne pune

Personat e kësaj shenje zakonisht janë shefat më të mirë, pasi dijnë të drejtojnë një grup të madh p...


2022-07-15

9 Ide qe do t’ju bejne me produk...

Nëse jeni një sipërmarrës që punon nga një zyrë në shtëpi, të qenit produktiv mund të jetë sfidues v...


2022-07-08

Fiksimi i menaxhereve per t’i mb...

Kur punonjësit janë në orar pune, shumica e menaxherëve presin që ata të jenë të zënë gjatë gjithë d...


2022-07-02

TIRANA base Wizz Air invites you...

Cabin Crew Wizz Air – TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are hiring...


2022-06-07

duapune.com pjesemarres ne Panai...

Sot në Durrës, në datë 24 Maj 2022 tek sheshi Liria u zhvillua Panairi i Punës dhe Aftësive nga AKPA...


2022-05-24

Wizz Air ju fton në ditët e hapu...

Cabin Crew Wizz Air – TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are hiring...


2022-05-12

Si te kerkoni rritje rroge?

Nëse besoni se duhet të paguheni më shumë për punën tuaj dhe dëshironi të bëni diçka për ta ndryshua...


2022-04-28

Wizz Air ju fton në ditët e hapu...

Cabin Crew Wizz Air – TIRANA base Wizz Air invites you for open recruitment day! We are hiring...


2022-04-11

Disa rregulla mbi veshjen në mje...

Përzgjedhja e një veshjeje të duhur për t’u paraqitur në punë duhet të përmbajë dy elemente kryesore...


2022-04-08

5 menyra per nje marredhenie me...

Marrëdhëniet produktive dhe të respektueshme midis shefit dhe punonjësve janë çelësi i suksesit i çd...


2022-04-06

3 ide te thjeshta qe do t’ju bej...

Realizimi i qëllimeve dhe dëshirave të dikujt quhet sukses. Duhet kohë për të arritur suksesin. Kjo...


2022-04-01