Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

Si të qëndroni pozitiv në një am...

Ne priremi të mendojmë se pjesa më e vështirë e punës është vetë pozicioni. Por pastaj një mëngjes,...


Si te respektoheni në punë si nj...

      1.Kuptoni që shumë njerëz nuk e pëlqejnë idenë e një profesionisti të ri Një nga gjërat e para...


Gabimet që duhet të shmangni dit...

Më poshtë do të theksoj disa gabime që duhet të shmangni gjatë ditës tuaj të parë të punës nëse doni...


Gjërat që shefi/ja juaj vëzhgon...

Nuk ka rëndësi çfarë fushe i përkisni – shëndetësi, inxhinieri, media, edukim, dizenjim, etj. – ju p...


Çfare duhet te vleresojme ne nje...

Çfarë është e rëndësishme në një punë? Sipas Shoqërisë për menaxhimin e Burimeve Njerëzore (2016): 2...


Sekreti për të fituar çdo punë q...

Mos i lejoni përshkrimet e punës apo dhe kërkesat t’ju pengojnë në rrugën tuaj. Është koha të fillon...


Mënyra për të bërë progres në ka...

     1 | Zbuloni pse ndiheni sikur nuk mund të bëni përpara Përpara se të shikoni faktorët e jashtëm...


9 këshilla për ditën tuaj të par...

                       1.Flini në kohë – jo vetëm natën përpara ditës tuaj të parë të punës, por edh...


Pesë hapa që do t’ju ndihmojnë t...

      Hapi 1: Hidhni një vështrim tek eksperiencat e para të karrierës suaj Çfarë ju pëlqente të bën...


Puna me orë të zgjatura. Si të k...

Edhe pse puna me orë të gjata në zyrë mund të ndihmojë progresin e korporatës, ajo nuk ju ndihmon ju...


Shtatë gjëra që nuk duhet të bën...

Të gjithëve na ka ndodhur të gjendemi në një situatë të sikletshme me shefin apo kolegët dhe të mos...


Pse kolegët kanë frikë që t’i ku...

       Janë të shumta arsyet pse kolegët nuk i vijnë në ndihmë shokut të tyre që po dhunohet. Këtu p...


CEO të suksesshëm… ja çfar...

E ndërsa zhvillohet debati nëse rrogat e larta të ekzekutivëve të kompanisë janë të justifikuara, më...


7 Këshilla për të ngjitur shkall...

  1. Mos kini frikë të krijoni rrjetin tuaj, të njiheni me një punë, person apo kompani. Shkrua...


Këta punonjës e fillojnë ditën e...

Punëtorët e kompanisë me 20 zyra në të gjithë botën e nisi punën saktësisht më 09:06 të mëngjesit. P...


10 këshilla për të reduktuar niv...

1.   Mbani një qëndrim pozitiv. 2.   Pranoni faktin që ka ngjarje të cilat nuk mund t’i kontro...


2016-10-28

6 mënyra praktike për të rritur...

Pothuajse të gjithë ne përballemi çdo ditë me një numër të konsiderueshëm sfidash personale të lidhu...


7 teknika psikologjike për të nd...

Sipas hulumtimeve psikologjike, ajo që na duhet të gjithëve është një sistem për të mbaruar sa më sh...


Si të gjejmë punën që duam

Gjetja e një pune  në ditët  e sotme është kthyer në një problem ekzistencial. Ndërsa për të gjëtur ...