Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

10 veprime praktike që mund të n...

Ngjarjet e fundit në Amerikë, përfshirë këtu edhe vrasjen e George Floyd, ka ngjallur trazira të mëd...


Horoskopi i karrierës. Mësoni pr...

Një horoskop karriere mund të mos jetë mënyra më e besueshme ose logjike për të gjetur një vend pune...


Keni një martesë të palumtur me...

Është koha të merrni një vendim! Pse ju duhet të kaloni ditë nga jeta juaj në një punë që ju e urren...


2020-06-09

Çfarë mund të bëni pas pune?

15 ide se çfarë mund të bëni pas punës për të qenë më të lumtur. Teknologjia,tashmë është pjesë e pa...


2020-06-04

Paratë kanë rëndësi, por nëse nd...

Gjetja e një pune në këto kohë të vështira ku ju paguajnë mirë është vërtet fantastike, por kur nego...


2020-05-28

Pa dështim nuk ka sukses. Si të...

Pasi diskutuam në artikullin e mëparshëm mbi “Si mund të përfitoni nga dështimi?” , sot duam t’ju nd...


2020-05-22

Si te perfitoni nga deshtimi?

Çfarë do të thotë të dështosh në kohë pandemie dhe si mund të përfitoni nga dështimi? Një nga gjërat...


2020-05-19

A e dini se, “PomodoroR...

A e dini se? Mbi 2 milion njerëz e kanë përdorur tashmë teknikën Pomodoro për të transformuar jetën...


2020-05-15

Si të përballoni punën nga shtëp...

Ndërkohë që situata po shkon drejt normalizimit të paktën në vendin tonë, shumë prej jush janë ende...


2020-05-12

Duapune.com – sponsor loka...

Duapune.com, sponsor lokal i aktivitetit “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”, organ...


Dita jote e fundit e punës erdhi...

Dita jote e fundit e punës erdhi! Nga një pyetësor i fundit që ekipi i duapune.com bëri në lidhje me...


Si do të ndikojë Inteligjenca Ar...

Ndikimi i ardhshëm i kompjuterëve në fuqinë punëtore është një temë e nxehtë. Teknologjia po përmirë...


Si të ndërtojmë marrëdhënie efek...

Aftësitë ndërpersonale janë thelbësore për të krijuar një marrëdhënie sa më të mirë dhe të shëndetsh...


“Gunes” ka vendosur...

Sindroma e së hënës tashmë njihet dhe përjetohet nga të gjithë. Sindroma e të hënës i referohet lodh...


5 mënyra për të mbajtur stafin t...

Mbajtja e punonjësve të fokusuar gjatë afrimit të festave mund të jetë një sfidë më vete. Ndërsa fry...


4 shprehjet tipike te shefit

Ju ka ndodhur ndonjëherë të mos arrini të menaxhoni kohën dhe nuk keni arritur të perfundoni punën n...


8 shenja që tregojnë që ti je i/...

  Si të kuptoni që keni rënë në dashuri me një mundësi të re pune? Kur ju filloni të flisni rre...


10 Mënyra si të bësh më të pëlqy...

Kolegë të shkëlqyer me një ‘Mirëmëngjes’, ‘ Ditë të këndshme’, ‘Ckemi’ apo ‘Mirupafshim’. Duke e për...


10 Këshilla si të bësh më të pël...

                    Kolegë të shkëlqyer me një ‘Mi...


Pse njerëzit heqin dorë nga puna...

              Nuk ka të bëjë vetëm me pagën, por ndikon gjithasht...