Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

Mirëserdhe në “adultëri”! Tani z...

Ti e ke pritur me padurim këtë ditë, pasi kjo është dita kur ti konsiderohesh maxhoren. Kjo është di...


“Si do t’i vejë halli pandemisë?...

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të gjit...


Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t’i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguri...


2020-09-18

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur p...

Të pushoheni papritur nga puna, nuk ka efekte vetëm psikologjike. Edhe trupi juaj reagon ndaj pushim...


Si të ushqeheni shëndetshëm në p...

Përmirësoni gjendjen shpirtërore dhe produktivitetin tuaj në punë me këto këshilla nga ushqimet e le...


2020-09-11

A jemi të varur nga teknologjia?...

Nëse mendoni se nuk jeni të lidhur emocionalisht dhe psikologjikisht me telefonin, tabletin, kompjut...


2020-09-09

E vërteta rreth bjondeve. Si ndi...

Bjondet paguhen më shumë Një studim i kryer në vitin 2010 nga Universiteti i Teknologjisë Queensland...


2020-08-31

Çfare na pret pas nje dite te lo...

Çfarë mund të bëni në shtëpi për të relaksuar muskujt pas një dite të gjatë në punë…? • Dush të nxeh...


2020-08-26

Çfarë karakteri keni? TEST

Testet e bazuara në iluzione “mashtruese” optike janë jashtëzakonisht të njohura në ditët e sotme. P...


Rutina 30 minutëshe e mëngjesit...

Rutina e mëngjesit mund të jetë një sfidë më vete, madje edhe për ata që e konsiderojnë veten “njerë...


Per çfare nuk duhet te flasim ne...

Ka disa biseda të cilat nuk janë të përshtatshme për vendin e punës. Temat që duhet të shmangim përf...


2020-08-24

Disa shprehi që ju forcojnë shën...

Një nga përcaktuesit për të korrur sukses edhe në fushën e udhëheqjes është forca mendore. Për të ar...


2020-08-19

Flirti në punë! Përse e bëjnë me...

Mos u ndjeni shumë të privilegjuara nëse kolegu i këndshëm ju shikon ëmbël e ju shkel syrin sa herë...


Pse karriera juaj nuk po ecën?

Nëse nuk po ecni në karrierën tuaj, mund të ketë disa arsye të cilat nuk jua lejojnë këtë gjë. Në th...


2020-08-05

Si të evitoni stresin në punë gj...

“Keep Calm, It’s just Summer!” Kur jashtë është nxehtë dhe pothuajse të gjithë janë me p...


Pse vera është koha e përkryer p...

Vera është koha e përkryer për t’u çlodhur dhe njëkohësisht për të reflektuar mbi karrierën tu...


2020-07-28

Ekziston zëri brenda jush? ̵...

Një drejtues i lartë në ushtrinë sovjetike kishte komandën e kontrollit të çdo sinjali të një sulmi...


Si ndihmon meditimi në biznes os...

Kush ka ndjekur eventin 3 ditor të Vasil Naçit në Nëntor të vitit të kaluar, ka jetuar përvojën e ti...


2020-06-30

Si të bësh zgjedhjen e duhur për...

Zgjedhja e një oferte pune mund të jetë një ngjarje e rëndësishme në jetën e një personi. Hulumtimi...


2020-06-29

Si të përqendroheni edhe kur ju...

“Mbani mend gjithmonë se përqëndrimi juaj përcakton realitetin tuaj”– George Lucas Përqendrimi...


2020-06-22