Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

Udhezime per pastrimin e vendit...

Si çdo punonjës që punon në një zyrë ju kaloni një kohë të konsiderueshme duke prekur kompjuterin tu...


Thenie motivuese

“Unë jam ajo që jam sot për shkak të zgjedhjeve që bëra dje.” Eleanor Roosevelt


Stresi qe vjen nga papunesia

Stresi i shkaktuar nga papunësia ka një ndikim të madh në shëndetin fizik dhe mendor. Puna përvec si...


Thenie motivuese

” Mësoni sikur do të jetoni përgjithmonë, jetoni sikur do vdisni nesër. ” Mahatma Gandhi


2021-08-13

A ka miq ne pune apo vetem koleg...

Jeni vetëm kolegë apo dhe miq në punë? Të ndërtoni marrëdhënie miqësie në punë është e rëndësishme d...


Keshilla per veshjen ne pune gja...

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës. ̶...


Inteligjenca emocionale ne pune...

10 mënyra për të punuar duke përdorur inteligjencën emocionale: Nderkohe mund te lexoni: 10 Mënyra s...


2021-07-08

10 Mënyra si të bësh më të pëlqy...

Kolegë të shkëlqyer me një ‘Mirëmëngjes’, ‘ Ditë të këndshme’, ‘Ckemi’ apo ‘Mirupafshim’. Duke e për...


2021-05-19

Si t’a kuptoni qe eshte koha per...

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë...


2021-05-19

E hene. Disa thenie motivuese pe...

Padyshim që e hëna përbën ditën më të vështirë të javës së punës, pas një fundjave të relaksuar apo...


2021-05-10

Si te kuptoni kur duhet te hiqni...

Nëse jeni si shumica e njerëzve, ju harxhoni pjesën më të madhe të kohës suaj të çmueshme në punë më...


12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë...


Mberrini vone ne pune? Cili isht...

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zg...


2021-04-16

Si te menaxhoni raportin me klie...

Ne shpeshherë dimë më shumë për drejtimet dhe qëllimet tona sesa për klientët tanë. Por, çfarë duhet...


6 teknika si te reduktoni stresi...

“Njeriu është produkt i mendimeve të tij, çfarë mendon për veten, ai ashtu do të bëhet.” – Mah...


Nuk keni perqendrim ne pune? 10...

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhv...


2021-01-20

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen...


2021-01-15

Cilat jane 5 shenjat e “ma...

5 shenja që ju jeni një “martir” (dëshmor) i punës. Nëse ndiheni të konsumuar nga puna j...


2021-01-06

Covid-19 – Si te perballon...

Njerëzit janë sistematikisht emocionalë dhe irracionalë. Udhëheqësit nuk mund t’i motivojnë njerëzit...


Ambient negativ në punë? Zgjidhj...

Problemet mes kolegëve në punë, në zyrë, mund të duken qesharake apo zbavitëse kur i përmendim me mi...