Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

9 këshilla për ditën tuaj të par...

                       1.Flini në kohë – jo vetëm natën përpara ditës tuaj të parë të punës, por edh...


Pesë hapa që do t’ju ndihmojnë t...

      Hapi 1: Hidhni një vështrim tek eksperiencat e para të karrierës suaj Çfarë ju pëlqente të bën...


Puna me orë të zgjatura. Si të k...

Edhe pse puna me orë të gjata në zyrë mund të ndihmojë progresin e korporatës, ajo nuk ju ndihmon ju...


Shtatë gjëra që nuk duhet të bën...

Të gjithëve na ka ndodhur të gjendemi në një situatë të sikletshme me shefin apo kolegët dhe të mos...


Pse kolegët kanë frikë që t’i ku...

       Janë të shumta arsyet pse kolegët nuk i vijnë në ndihmë shokut të tyre që po dhunohet. Këtu p...


CEO të suksesshëm… ja çfar...

E ndërsa zhvillohet debati nëse rrogat e larta të ekzekutivëve të kompanisë janë të justifikuara, më...


7 Këshilla për të ngjitur shkall...

  1. Mos kini frikë të krijoni rrjetin tuaj, të njiheni me një punë, person apo kompani. Shkrua...


Këta punonjës e fillojnë ditën e...

Punëtorët e kompanisë me 20 zyra në të gjithë botën e nisi punën saktësisht më 09:06 të mëngjesit. P...


10 këshilla për të reduktuar niv...

1.   Mbani një qëndrim pozitiv. 2.   Pranoni faktin që ka ngjarje të cilat nuk mund t’i kontro...


2016-10-28

6 mënyra praktike për të rritur...

Pothuajse të gjithë ne përballemi çdo ditë me një numër të konsiderueshëm sfidash personale të lidhu...


7 teknika psikologjike për të nd...

Sipas hulumtimeve psikologjike, ajo që na duhet të gjithëve është një sistem për të mbaruar sa më sh...


Si të gjejmë punën që duam

Gjetja e një pune  në ditët  e sotme është kthyer në një problem ekzistencial. Ndërsa për të gjëtur ...


Si të sillemi me kolegët në punë...

Për të shkuar mirë me kolegët, duhet të shohim anën pozitive dhe të sillemi sa më mirë, duke thënë &...


Si të vishemi në punë

Të jesh e bukur nuk do të thotë gjithmonë të jesh thjesht dhe vetëm natyrale. Ose, e thënë ndryshe,...


A është bukuria e domosdoshme pë...

Për të gjetur punë shpesh herë nuk mjafton një CV e mirë apo një përgatitje profesionale, por duhet...


Cili është roli i Psikologjisë s...

Nga Marksi tek Frojdi e deri tek psikoanalistët e ditëve tona shtrohet pyetja se cfarë duhet të bëjë...


Lajme te mira per piresit e kafe...

Harward Business Review June 2009  www.hbr.org Sipas shkolles Mjekesore te Harvard, makina e berjes...


Këshillë mbi karrieren

Këshilla më e mirë që mund t’u japësh të rinjve per karrierën është : Zbuloni çfarë ju pëlqen...


A ju shkakton stres vendi i punë...

Ju ndoshta as që e merrni me mend, por vendi juaj i punës mund të ndikojë tek ju duke ju bërë të ndi...