Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

A e dini se, “PomodoroR...

A e dini se? Mbi 2 milion njerëz e kanë përdorur tashmë teknikën Pomodoro për të transformuar jetën...


2020-05-15

Si të përballoni punën nga shtëp...

Ndërkohë që situata po shkon drejt normalizimit të paktën në vendin tonë, shumë prej jush janë ende...


2020-05-12

Duapune.com – sponsor loka...

Duapune.com, sponsor lokal i aktivitetit “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”, organ...


Dita jote e fundit e punës erdhi...

Dita jote e fundit e punës erdhi! Nga një pyetësor i fundit që ekipi i duapune.com bëri në lidhje me...


Si do të ndikojë Inteligjenca Ar...

Ndikimi i ardhshëm i kompjuterëve në fuqinë punëtore është një temë e nxehtë. Teknologjia po përmirë...


Si të ndërtojmë marrëdhënie efek...

Aftësitë ndërpersonale janë thelbësore për të krijuar një marrëdhënie sa më të mirë dhe të shëndetsh...


“Gunes” ka vendosur...

Sindroma e së hënës tashmë njihet dhe përjetohet nga të gjithë. Sindroma e të hënës i referohet lodh...


5 mënyra për të mbajtur stafin t...

Mbajtja e punonjësve të fokusuar gjatë afrimit të festave mund të jetë një sfidë më vete. Ndërsa fry...


4 shprehjet tipike te shefit

Ju ka ndodhur ndonjëherë të mos arrini të menaxhoni kohën dhe nuk keni arritur të perfundoni punën n...


8 shenja që tregojnë që ti je i/...

  Si të kuptoni që keni rënë në dashuri me një mundësi të re pune? Kur ju filloni të flisni rre...


10 Mënyra si të bësh më të pëlqy...

Kolegë të shkëlqyer me një ‘Mirëmëngjes’, ‘ Ditë të këndshme’, ‘Ckemi’ apo ‘Mirupafshim’. Duke e për...


10 Këshilla si të bësh më të pël...

                    Kolegë të shkëlqyer me një ‘Mi...


Pse njerëzit heqin dorë nga puna...

              Nuk ka të bëjë vetëm me pagën, por ndikon gjithasht...


Si të qëndroni pozitiv në një am...

Ne priremi të mendojmë se pjesa më e vështirë e punës është vetë pozicioni. Por pastaj një mëngjes,...


Si te respektoheni në punë si nj...

      1.Kuptoni që shumë njerëz nuk e pëlqejnë idenë e një profesionisti të ri Një nga gjërat e para...


Gabimet që duhet të shmangni dit...

Më poshtë do të theksoj disa gabime që duhet të shmangni gjatë ditës tuaj të parë të punës nëse doni...


Gjërat që shefi/ja juaj vëzhgon...

Nuk ka rëndësi çfarë fushe i përkisni – shëndetësi, inxhinieri, media, edukim, dizenjim, etj. – ju p...


Çfare duhet te vleresojme ne nje...

Çfarë është e rëndësishme në një punë? Sipas Shoqërisë për menaxhimin e Burimeve Njerëzore (2016): 2...


Sekreti për të fituar çdo punë q...

Mos i lejoni përshkrimet e punës apo dhe kërkesat t’ju pengojnë në rrugën tuaj. Është koha të fillon...


Mënyra për të bërë progres në ka...

     1 | Zbuloni pse ndiheni sikur nuk mund të bëni përpara Përpara se të shikoni faktorët e jashtëm...