Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

Çfare na pret pas nje dite te lo...

Çfarë mund të bëni në shtëpi për të relaksuar muskujt pas një dite të gjatë në punë…? • Dush të nxeh...


2020-08-26

Çfarë karakteri keni? TEST

Testet e bazuara në iluzione “mashtruese” optike janë jashtëzakonisht të njohura në ditët e sotme. P...


Rutina 30 minutëshe e mëngjesit...

Rutina e mëngjesit mund të jetë një sfidë më vete, madje edhe për ata që e konsiderojnë veten “njerë...


Per çfare nuk duhet te flasim ne...

Ka disa biseda të cilat nuk janë të përshtatshme për vendin e punës. Temat që duhet të shmangim përf...


2020-08-24

Disa shprehi që ju forcojnë shën...

Një nga përcaktuesit për të korrur sukses edhe në fushën e udhëheqjes është forca mendore. Për të ar...


2020-08-19

Flirti në punë! Përse e bëjnë me...

Mos u ndjeni shumë të privilegjuara nëse kolegu i këndshëm ju shikon ëmbël e ju shkel syrin sa herë...


Pse karriera juaj nuk po ecën?

Nëse nuk po ecni në karrierën tuaj, mund të ketë disa arsye të cilat nuk jua lejojnë këtë gjë. Në th...


2020-08-05

Si të evitoni stresin në punë gj...

“Keep Calm, It’s just Summer!” Kur jashtë është nxehtë dhe pothuajse të gjithë janë me p...


Pse vera është koha e përkryer p...

Vera është koha e përkryer për t’u çlodhur dhe njëkohësisht për të reflektuar mbi karrierën tu...


2020-07-28

Ekziston zëri brenda jush? ̵...

Një drejtues i lartë në ushtrinë sovjetike kishte komandën e kontrollit të çdo sinjali të një sulmi...


Si ndihmon meditimi në biznes os...

Kush ka ndjekur eventin 3 ditor të Vasil Naçit në Nëntor të vitit të kaluar, ka jetuar përvojën e ti...


2020-06-30

Si të bësh zgjedhjen e duhur për...

Zgjedhja e një oferte pune mund të jetë një ngjarje e rëndësishme në jetën e një personi. Hulumtimi...


2020-06-29

Si të përqendroheni edhe kur ju...

“Mbani mend gjithmonë se përqëndrimi juaj përcakton realitetin tuaj”– George Lucas Përqendrimi...


2020-06-22

10 veprime praktike që mund të n...

Ngjarjet e fundit në Amerikë, përfshirë këtu edhe vrasjen e George Floyd, ka ngjallur trazira të mëd...


Horoskopi i karrierës. Mësoni pr...

Një horoskop karriere mund të mos jetë mënyra më e besueshme ose logjike për të gjetur një vend pune...


Keni një martesë të palumtur me...

Është koha të merrni një vendim! Pse ju duhet të kaloni ditë nga jeta juaj në një punë që ju e urren...


2020-06-09

Çfarë mund të bëni pas pune?

15 ide se çfarë mund të bëni pas punës për të qenë më të lumtur. Teknologjia,tashmë është pjesë e pa...


2020-06-04

Paratë kanë rëndësi, por nëse nd...

Gjetja e një pune në këto kohë të vështira ku ju paguajnë mirë është vërtet fantastike, por kur nego...


2020-05-28

Pa dështim nuk ka sukses. Si të...

Pasi diskutuam në artikullin e mëparshëm mbi “Si mund të përfitoni nga dështimi?” , sot duam t’ju nd...


2020-05-22

Si te perfitoni nga deshtimi?

Çfarë do të thotë të dështosh në kohë pandemie dhe si mund të përfitoni nga dështimi? Një nga gjërat...


2020-05-19