Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës Kreu Blog Shëndeti Dhe Psikologjia E Punës

10 Mënyra si të bësh më të pëlqy...

Kolegë të shkëlqyer me një ‘Mirëmëngjes’, ‘ Ditë të këndshme’, ‘Ckemi’ apo ‘Mirupafshim’. Duke e për...


2021-05-19

Si t’a kuptoni qe eshte koha per...

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë...


2021-05-19

E hene. Disa thenie motivuese pe...

Padyshim që e hëna përbën ditën më të vështirë të javës së punës, pas një fundjave të relaksuar apo...


2021-05-10

Si te kuptoni kur duhet te hiqni...

Nëse jeni si shumica e njerëzve, ju harxhoni pjesën më të madhe të kohës suaj të çmueshme në punë më...


12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë...


Mberrini vone ne pune? Cili isht...

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zg...


2021-04-16

Si te menaxhoni raportin me klie...

Ne shpeshherë dimë më shumë për drejtimet dhe qëllimet tona sesa për klientët tanë. Por, çfarë duhet...


6 teknika si te reduktoni stresi...

“Njeriu është produkt i mendimeve të tij, çfarë mendon për veten, ai ashtu do të bëhet.” – Mah...


Nuk keni perqendrim ne pune? 10...

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhv...


2021-01-20

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen...


2021-01-15

Cilat jane 5 shenjat e “ma...

5 shenja që ju jeni një “martir” (dëshmor) i punës. Nëse ndiheni të konsumuar nga puna j...


2021-01-06

Covid-19 – Si te perballon...

Njerëzit janë sistematikisht emocionalë dhe irracionalë. Udhëheqësit nuk mund t’i motivojnë njerëzit...


Ambient negativ në punë? Zgjidhj...

Problemet mes kolegëve në punë, në zyrë, mund të duken qesharake apo zbavitëse kur i përmendim me mi...


Mirëserdhe në “adultëri”! Tani z...

Ti e ke pritur me padurim këtë ditë, pasi kjo është dita kur ti konsiderohesh maxhoren. Kjo është di...


“Si do t’i vejë halli pandemisë?...

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të gjit...


Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t’i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguri...


2020-09-18

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur p...

Të pushoheni papritur nga puna, nuk ka efekte vetëm psikologjike. Edhe trupi juaj reagon ndaj pushim...


Si të ushqeheni shëndetshëm në p...

Përmirësoni gjendjen shpirtërore dhe produktivitetin tuaj në punë me këto këshilla nga ushqimet e le...


2020-09-11

A jemi të varur nga teknologjia?...

Nëse mendoni se nuk jeni të lidhur emocionalisht dhe psikologjikisht me telefonin, tabletin, kompjut...


2020-09-09

E vërteta rreth bjondeve. Si ndi...

Bjondet paguhen më shumë Një studim i kryer në vitin 2010 nga Universiteti i Teknologjisë Queensland...


2020-08-31