Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Bursa për Studentët në Shqipëri

University World Service (WUS) promovon me 50 bursa studentët shqiptarë të universiteteve shtetërore...


Duapune.com tek Olimpiada e Aftë...

Duapune.com morri pjesë në Panairin “Olimpiada e Aftësive” 2016, i cili është Panairi i Parë Kombëta...


Panairi i Punës dhe Karrierës në...

Në Universitetin e New York-ut në Tiranë më 19 maj 2016 u zhvillua Panairi i Punës dhe Karrierës. Ed...


Panairi i Punës dhe Karrierës UE...

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës dhe Karrierës pranë Universitetit Europ...


Duapune.com tek Panairi i Punës...

Si çdo vit edhe këtë vit u organizua Panairi i Punes 2016 në Pallatin e Kongreseve, ku morrën pjesë...


Panairi i Karrierës Epoka Univer...

Duapune.com morri pjesë në Panairin e Karrierës që u organizua në Universitetin Epoka më 26 prill 20...


Duapune.com në Panairin e Punës...

Më 21 prill 2016 Universitetit Amerikan i Kosovës (A.U.K.) organizoi Panairin e Punës 2016. Duapune....


Duapune.com në Panairin e Karrie...

Në mjediset e Unversitetit të Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 20 prill 2016, u organizua...


Duapune.com tashmë pjesë e rrjet...

duapune.com bëhet e vetme pjesë e familjes së portaleve online the-network.com për Shqipërinë dhe Ko...


Panairi Eksploro Botën tënde

Si çdo vit Universiteti i Tiranës ka kthyer në traditë organizimin e Panairit “Eksploro Botën tënde”...