Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Koha për “Inno-Tech Camp T...

Jeni duke ndjekur rrugën e teknologjisë dhe inovacionit? Por bota e sipërmarrjes është gjithashtu pj...


Thirrje për aplikime: Konkurs pë...

Qëllimi i projektit AGROINNOECO është të përcaktojë një metodologji që do të lehtësojë transferimin...


Vëri në provë aftësitë e tua ino...

UNDP me mbështetjen e Ambasadës Britanike do të organizojnë Bootcamp me temë: Made in Dibra! Design...


Mundësi të reja në Skemën e BE-s...

Bashkëpunimi rajonal mbetet një katalizator për procesin e zgjerimit dhe një faktor kyç ndihmues për...


Decoding Global Talent 2018

The Decoding Global Talent survey is a joint effort by BCG, The Network and its local partner o...


Studimi Global i Talenteve

  Dekodimi i Studimit të Talenteve Globale 2018 Punësimi jashtë vendit është një vendim shumë i...


AADF Master’s Degree Fellowship...

      The AADF has opened the call for application for the Master’s Degree Fellowship...


15 (fifteen) job vacancies all o...

              Great opportunities… all over Albania…...


Panairi i Punes 2018, dt. 23 Maj...

                  Duapune.com ishte pjese e Panairit te...


Panairin i Ditës Ndërkombëtare t...

                      duapune.com mori pjesë...


Open House, Përdorimi i teknolog...

                      Më datë 16 Nëntor 2017,...


EU Scheme for Young Professional...

Komisioni Europian dhe British Council, njoftojnë për hapjen e aplikimeve për “EU Scheme for Young P...


Mundesi Punesimi Ne Sektorin IT-...

     Shoqata Shqiptare për Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit (AITA), është një organizatë...


Hyrje në Burime Njerëzore të Apl...

DM Consulting Services në kuadër të shërbimeve në fushën e trajnimeve, organizoi në datën 19 Nëntor...


Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëz...

Duapune, DM-Consulting, në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerë...


YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exch...


Trajnimi “Aftësitë e komunikimit...

DM Consulting Services në kuadër të shërbimeve në fushën e trajnimeve, organizoi si seancë të parë n...


Trajnim nga EU për Profesionistë...

  Komisioni Europian dhe British Council, njoftojnë për hapjen e aplikimeve për “EU Scheme for...