Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

“Në kërkim të punëve të reja” &#...

Gjatë javëve të fundit duapune.com ka realizuar një pyetësor të shkurtër për një analizë të shpejtë...


2020-05-19

Punët e reja të publikuara në du...

Dëshironi të punoni si Brand Menaxher, Agjent Rikuperimi Kredie, Drejtoresh Didaktike apo Kimist/e T...


2020-05-15

Aftësohuni për shërbimet e hotel...

ALB_Internal_leaflet_trainings_hotels_LP_PME_RB_Sued_FINAL


Puna e së ardhmes. A jemi gati?...

duapune.com ditën e shtunë, datë 25 janar 2020, në eventin “Korça Digital Weekend”. Themeluesi i dua...


Aktiviteti i parë i HRHub Albani...

  HRHub Albania, një nismë e re e duapune.com dhe DM Consulting Services e lindur si nevojë për...


“Talente dhe ide për të ar...

duapune.com së bashku me DIMAK Albania mori pjesë në panairin “Talente dhe ide për të ardhmen...


Duapune.com merr pjesë në Panair...

Në kuadër të “Ditëve të Energjisë për Rajonin”, në datat 4-5 tetor 2019, në Expocity Albania u...


Duapune.com në eventin e teknolo...

Në datat 25, 26 & 27 Shtator 2019 Duapune.com ishte pjesë e eventit Tirana Tech Open në Expocity...


Duapune.com dhe 22 faqe internet...

Në një letër të parë nga Reuters, 23 faqe interneti në Europë, të profilizuara në kërkimin e vendeve...


Koha për Konkursin – Hacka...

Edhe pak ditë nga Konkursi-Hackathon për talentet e Sigurisë ndaj Krimit Kibernetik! PËRGATITUNI!! C...


Gati për Bootcamp Training ̵...

Për të gjithë koduesit, zhvilluesit e biznesit, njohësit e krimit dhe sigurisë kibernetike, por dhe...


Burimet Njerëzore (BNJ)

Burimet njerëzore (BNJ) – Funksioni i cili merret me menaxhimin e njerëzve të punësuar brenda...


Rekrutim i brendshëm

Rekrutim i brendshëm – Praktika e vlerësimit të punonjësve aktual për të vendosur nëse ata zotërojnë...


Intervista e ikjes

Intervista e ikjes – Një intervistë ku atyre të cilët kanë vendosur të largohen nga organizata i kër...


Intervistë e bazuar në sjellje

Intervistë e bazuar në sjellje – Kjo është një intervistë në të cilën intervistuesi bazohet në reagi...


Përshkrimi i pozicionit të punës

Përshkrimi i pozicionit të punës– Një përshkrim i shkruar i cili përmbledh karakteristikat më...


Internship

Internship– Bashkëpunim midis një organizate dhe një institucioni edukimi, përmes të cilit stu...


www.duapune.com rifillon trajnim...

Në këto trajnime do mësoni rreth praktikave dhe procedurave të përdorura ne departamentet e Burimeve...


Aplikoni për një eksperiencë pun...

  Me plazhe të mahnitshme, ishuj të mrekullueshem, vendas miqësorë, kombinim i favorshëm i kost...


Thirrje për Aplikime në Programi...

Programi Master dhe Internship (MIP) është krijuar në vitin 2016 nga Fondacioni Shqiptaro–Amerikan p...