Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Hapi i Parë: Njohja e vetvetes

Mënyra më e mirë për të hyrë në rrugën e karrierës që ju përshtatet është duke njohur sa më mirë vet...


Udhëzuesi i Karrierës Suaj ̵...

Sa herë ju është dashur të trokisni për të filluar punë për herë të parë …për të ndryshuar punën ku...


Thirrje për aplikim

Programi Fellowship për zyrtarët e rinj të qeverisë synon të kontribuojë në zhvillimin e administrat...


Kodi i Sjelljes

Kodi i sjelljes shërben si një udhërrëfyes për veprimet tona të përditshme në punë duke reflektuar s...


Bursat Fulbright dhe Humphrey.

Afati i aplikimi eshte data 15 qershor 2012, ora 17:00 Për më shume njoftime dhe informacion lexoni...


Bursat e shkembimit me SHBA-në

Bursa Junior Faculty Development Program. Për pedagoget e brendshëem të universiteteve shqiptare. Af...


Ofrohet Shërbimi i Ndërmjetësimi...

Nëse keni një mosmarrëveshje në fushën tregtare, të punës, familjare apo atë të të drejtës, këtë mos...


Bursat JFDP (Junior Faculty Deve...

Bursat JFDP (Junior Faculty Development Program) ofrohen nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe adm...


Panairi “Horizonte Punesim...

Gjatë datave 30 prill-2 maj, tek Pallati i Kongreseve zhvillohet Panairi “Horizonte Punesimi d...


About Advanced Mastery Albanian...

This is a 6+4 hybrid course. It has two components: 6 weeks on the ASU campus for 6 ASU credits, plu...


Pyetësor për Burime-Njerezore.co...

Duke plotësuar këtë pyetësor do të na ndihmoni për t’ju asistuar më mirë në nevojat që ju keni...


Bursa në universitetin amerikan...

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë...


Bëhu Pjesë e Një Komuniteti Ndër...

Programi Community Solutions është program i zhvillimit profesional për udhëheqësit më të mirë të ko...


YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exch...


Keni mbaruar universitetin dhe p...

Më shumë se 9.944 student mbaruan universitetin këtë verë dhe shumë prej tyre nuk e kanë idene se si...


Mbrëmje koncertore “Kuarte...

Të premten, në 8 korrik 2011, ora 20:00, prane Hollit Veror “Gjon Simoni” organizohet :...


JUNIOR FACULTY DEVELOPMENT PROGR...

Nxitoni të aplikoni në mundësinë që ju ofron JUNIOR FACULTY DEVELOPMENT PROGRAM për edukim dhe zhvil...


Job Fair 2011

Vende të reja pune tek  Panair Pune 2011 Dhoma Amerikane e Tregtisë 27-28 Prill 2011 tek Tirana Inte...


Rreth DuaTrajnim

Duatrajnim.com është një portal dedikuar edukimit të vazhdueshëm profesional. Qëllimi ynë është të l...


Dhuroni Gjak

Zyra e Punëve Publike në Ambasadën e SHBA, në partneritet me universitetet shqiptare është duke zhvi...