Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Shprehjet që duhen shmangur në p...

Në një vend pune profesional është e rëndësishme të silleni në mënyrë jo ofenduese me njerëzit që pu...


YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Youth Exchange and Study (YES) is a program that was established in October, 2002 and sponsored by E...


Kur shtrëngimi i duarve thotë di...

Një nga gjërat e para për të cilat ju do të gjykoheni nga rekrutuesi ose punëdhënësi i ardhshëm ësht...


Gjashtë veprime që nuk duhet t’i...

Është diçka pozitive dhënia e një interviste! Tashmë ju jeni një hap pranë nënshkrimit të marrëveshj...


Panairi i Punës nga Dhoma Amerik...

I nderuar Punëkërkues,  në datën 31 maj 2013, Dhoma Amerikane e Tregtisë do të organizojë edicionin ...


Seminar për “Këshillim Kar...

  Gjatë  muaji Prill 2013, në ambientet e TBU u mbajtën një cikël  seminaresh  për  “Këshillim...


Mësime të vlefshme për profesion...

1.      Angazhimet e një HR janë të përcaktuara kryesisht nga njerëzit me të cilët  ai punon vazhdmi...


The Best Online Business Degree...

Around the US, online business training is offered by 909 schools. Online business schools are somet...


Panairi i informacionit rreth Gj...

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë Studimi, kërkimi shkencor, bursa, mësimi gjermanishtes dhe...


Mirësjellja dhe respsekti në ven...

Fjalët : “ Përshëndetje”, “Mirmëngjes”,”Ditë të mbarë”,”Paç fat në takimin tënd” dhe thjesht thënia...


Vizitë studimore në SHBA për stu...

“Georgia Southern University” do të presë 8 student nga Shqiperia në një vizitë 2 javore...


1.5 Personaliteti

Personaliteti juaj është ai që ju bën të veçantë nga të tjerët. Marrja në konsideratë e interesave,...


Program i ri shkëmbimi me Shtete...

YES – Youth Exchange and Study është një program pa pagesë që siguron bursa studimi për nxënësit e s...


1.4 Aftësitë dhe prirjet

Prirjet dhe aftësitë tuaja janë zotësia që ju zotëroni ose që e keni përfituar përmes trajnimit dhe...


1.3 Vlerat

Vlerat tuaja janë cilësitë morale dhe intelektuale që ju përcaktojnë dhe që i japin kuptim jetës sua...


1.2 Interesat

Interesat tuaja gjenden kryesisht në fushat apo aktivitetet që ju duken interesante dhe që ndonjëher...


Hapi i Parë: Njohja e vetvetes

Mënyra më e mirë për të hyrë në rrugën e karrierës që ju përshtatet është duke njohur sa më mirë vet...


Udhëzuesi i Karrierës Suaj ̵...

Sa herë ju është dashur të trokisni për të filluar punë për herë të parë …për të ndryshuar punën ku...


Thirrje për aplikim

Programi Fellowship për zyrtarët e rinj të qeverisë synon të kontribuojë në zhvillimin e administrat...