Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Trajnimi “Këshillim i Karrierës”

DM Consulting Services në bashkëpunim me QBTD-Qendra e Biznesit, Teknologjisë dhe Drejtimit organizu...


Duapune.com versioni i ri 3.0

Duapune.com është portal online i cili i dedikohet plotësisht punësimit dhe edukimit nëpërmjet mundë...


YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exch...


YES Testing Schedule 2014

  All students must register in person on the day of testing; students may not  pre-register online,...


Organizohet me sukses Trajnimi i...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burime...


Panairi i Karrierës në Universit...

Si çdo vit rradhazi edhe këtë vit (5 qershor 2014) në mjediset e jashtme të Universitetit të New Yor...


STIKK PANAIRI I PUNËS 2014

STIKK së bashku me kompanitë anëtare organizojnë panairin e punës për studentët/profesionistët dhe k...


Panairi i Punësimit në UET

Në mjediset e Universitetit Europian të Tiranës (UET) më 22 maj 2014 u zhvillua Panairi i Punës për...


Panairi i Karrierës “Eksploro Bo...

21 maj 2014 Për të dytin vit rradhazi u organizua Panairi i Karrierës “Eksploro Botën tënde…” i Univ...


Ftesë pjesëmarrje në trajnimin &...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burime...


Formular i Aplikimit për trajnim...

Informacion personal i Aplikuesit


Panairi i Punës “Punësim Mundësi...

Në datat 30 prill,1,2,3 dhe 4 maj 2014 u organizua në Pallatin e Kongreseve Panairi i Punës “Punësim...


Duapune.com tashmë edhe në celul...

Duapune.com portali që prej kaq kohësh ju ka ardhur në ndihmë të gjithëve për gjetjen e nje punë në...


Panairi i Parë i Karrierës në Un...

Në datën 22 prill 2014 në Universiteti Epoka u organizua Panairi i Parë i Karrierës ku morrën pjesë...


Duapune.com merr pjesë në eventi...

Në datën 28 Mars 2014 me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të biznesit dhe organizatave publike u organiz...


Formular i Aplikimit për trajnim...

Informacion personal i Aplikuesit


Trajnimi “Rekrutimi dhe In...

www.duapune.com në bashkëpunim me CBTL dhe DM Consulting Services organizon dt. 18 Janar 2014 Trajni...


Trajnimi “Performanca” datë 14 d...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burime...


A.U.K – Summer program in...

Improve global understanding, exchange ideas with new friends from around the world, explore age old...


Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëz...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL organizuan me sukses në date 19 Tetor 2013, në ambientet e “Hotel de...