Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

STARTUP LIVE TIRANA #4

STARTUP LIVE TIRANA #4 Kur: 15-17 Maj, 2015 Ku: Godina Liria, pranë Fakultetit Ekonomik, Tiranë Ke i...


Seminare për “Këshillim Karriere...

Seminare për “Këshillim Karriere” të organizuara nga duapune.com, DM Consulting Services me Zyrën e...


Aplikimet per Fulbright and Hump...

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mirëpret aplikime për programet Hubert H. Humphrey, Ful...


Seminare “Këshillim Karriere” në...

Menaxherja e portalit për punësim www.duapune.com zonja Eljana Mete me nje pervojë të gjatë në fushë...


Sipërmarrja dhe Inovacioni

Në datat 23 dhe 24 janar 2015 “Rrugëtimi drejt Sipërrmarrjes dhe Inovacionit” pas Fierit dhe Beratit...


Rrugëtimi drejt Sipërmarrjes dhe...

E keni menduar që edhe Sipërmarrja mund të jetë një drejtim i duhur në karrierën tuaj? Prandaj edhe...


Nisma “Rruga drejt Sipërmarrjes”

Frymëzuar nga përvoja shumë vjeçare në vendin e realizimit të ëndrrave – SHBA dhe me mbështetj...


Trajnimi BNJ “Performanca dhe Ko...

Në vazhdim të Paketës së Trajnimeve të Burimeve Njerëzore të Aplikuara, në 22 Nëntor 2014 u organizu...


Trajnimi “Job Interview” për ban...

Në 22 nëntor 2014 në mjediset e Credit Agricole Bank, u zhvillua trajnimi 1 ditor me temë “Job Inter...


Java e Sipërmarrjes Shqiptare në...

Në kuadër të aktiviteteve të Javës së Sipërmarrjes Shqiptare, Tirana Business University organizoi,...


Trajnimi “Rekrutimi dhe Trajnime...

Burimet Njerëzore janë kapitali më i rëndësishëm në suksesin dhe ecjen përpara të një biznesi. Për k...


Trajnimi “Këshillim i Karrierës”

DM Consulting Services në bashkëpunim me QBTD-Qendra e Biznesit, Teknologjisë dhe Drejtimit organizu...