Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Mundesi internshipi per 5 te rin...

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat...


Diaspora Flet 2020 permbyllet me...

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruar...


Google sulmohet nga 165 kompani...

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe inst...


Te nisesh drejtimin e nje kompan...

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit k...


Internship profesional ne Gjerma...

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans. Fundi...


Behu pjese dhe ti ! Studimi me i...

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duap...


Western Balkans Digital Summit T...

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me s...


Student ne Finance -Banke ? Burs...

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët...


Grafiku i çuditshem i “rritjes”...

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Sh...


Raiffeisen Bank ne Kosove dhe Sh...

Raiffeisen Bank në Kosovë dhe Shqipëri organizojnë për të dytin vit radhazi programin e përbashkët “...


Programi Young Women Entrepreneu...

Programi Young Women Entrepreneurs synon te nxise me shume nismat sipermarrese tek vajzat dhe grate...


E pabesueshme!! 3,800 euro / mua...

Shumë e bukur për të qenë e vërtetë. Zviceranët votuan të Dielën e kaluar për të vendosur një pagë m...


2020-10-01

Paga minimale do te rritet, apli...

Paga minimale do të ndryshojë, ajo do të bëhet 30 mijë lekë. Lajmin e bëri të ditur kryeministri Edi...


2020-10-01

Facebook rrezikon të mbyllet në...

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo kë...


Programi YES ofron bursa në Shte...

YES (Kennedy Lugar-Youth Exchange and Study) është një program pa pagesë që ofron bursa studimi për...


Linjat urbane rinisin shpërndarj...

Pas dy muajsh lëvizjeje me kufizime për shkak të pandemisë, linjat urbane në Tiranë kanë n...


2020-09-01

Rregullat e imigracionit në SHBA...

Kolegjet dhe universitetet amerikane kanë muaj që diskutojnë për mënyrën më të sigurtë të mësimdhëni...


2020-08-07

Bëhuni pjesë e konkursit “Hajde...

Për shkak të lëvizjes së kufizuar përtej kufijve, shumë prej nesh do të pushojnë në Shqipëri këtë ve...


duapune.com një nga tre bizneset...

Rezilienca ndaj COVID-19? Tre biznese shqiptare merren si shembull për Evropën Juglindore në buletin...


2020-07-21

DIMAK organizon Webinar me temën...

DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) ju ft...