Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Panairi “High Tech Show” 2015

Tirana Expo Center në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Panaireve, Ministri për Inovacionin dhe Ad...


Panairi i Punës AUK 2015

Zyra për Shërbimet e Karrierës dhe Qeveria e Studentëve të Universitetit Amerikan në Kosovë, organiz...


Aplikoni per programet Fulbright...

Vetëm katër javë kanë mbetur për të aplikuar për programet J. William Fulbright dhe Hubert H. Humphr...


Panairi i Karrierës në UBT 2015

Zyra e Karrierës së Universitetit Buqësor të Tiranës organizoi në 6 maj 2015 në mjediset e tij Panai...


CALL FOR APPLICATIONS: EXPERT RO...

Location : Tirana, ALBANIA Application Deadline : 11-May-15 Type of Contract : Individual Contract P...


Inovacion ne Ekoturizem!

UNDP Albania Inovacioni ne ekoturizem – Mundesi trajnimi A je 20-30 vjec? A ke mbaruar studime...