Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Panairi i Punës në UNYT 2015

Në mjediset e Universitetit të New York-ut në Tiranë më 4 qershor 2015 u zhvillua për të disatën her...


Panairi i parë i Punës në Univer...

Në mjediset e Universitetit Metropolitan në Tiranë më 3 qershor 2015 u zhvillua për herë të parë Pan...


Risitë e duapune.com në Panairin...

Duapune.com morri pjesë në panirin “Go Pro” që u zhvillua në datat 28, 29, 30 dhe 31 maj 2015 në mje...


Këshillim Karriere në UNYT 2015

Më 25 maj 2015 u zhvilluan seminaret e “Këshillim Karriere” me studentët e viteve të fundit të Unive...


Panairi i Punës UET 2015

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës pranë Universitetit Europian të Tiranës...