Publikime Dhe Njoftime Kreu Blog Publikime Dhe Njoftime

Punet e lira – Durres

Njihuni me pozicionet e lira te punes ne qytetin e Durrësit duke klikuar mbi to: Punetor magazi...


Pagat ne Shqiperi. Burrat vs Gra...

Sipas INSTAT, ka një hendek të madh gjinor mes burrave dhe grave për sa i përket pagave në Shqipëri:...


duapune.com pjesemarres ne Panai...

Sot në datë 26 Maj u organizua Panairi i Punës tek ambientet e Fakultetit te Gjuhëve të Huaja. Mbi 3...


Paga e re minimale qe nga 1 Pril...

Paga e re minimale dhe ndryshime në taksimin e të ardhurave nga punësimi. Prej ditësh diskutohej dhe...


duapune.com partner në Panairin...

duapune.com ishte partner kyç në organizimin e Syn+Ergasia, Panairi i Punës dhe Aftësive, zhvilluar...


Punësimi Sezonal në Gjermani për...

DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë), e mbë...


2022-01-27

Grow Professionally for a Global...

duapune.com në bashkëpunim me DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Pr...


Panairi i pare virtual i Punes d...

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 – 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i ma...


2021-06-11

Panairi Virtual i Punës dhe Aftë...

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e edicionit të parë të “Panairit Virtual të Punës...


2021-05-25

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë...


EBA – “Employer Bran...

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edh...


2021-04-27

Studioni ne SHBA per programet b...

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pye...


2021-04-14

PREZANTIMI I REZULTATEVE TË STUD...

Pas përfundimit me sukses të pyetësorit për studimin më të madh Global të Talenteve, i organizuar ng...


Studimi më i madh Global &...

Raporti i Studimit më të madh Global të Talenteve për vitin 2020. Pas përfundimit me sukses të pyetë...


Decoding Global Talent, Onsite a...

PRESS RELEASE US Falls Behind Canada as a Work Destination, and Pandemic Lowers Mobility, in Global...


Kompanite pararoje per nje mjedi...

PROFILI I PROJEKTIT “Më shumë Zgjedhje: Politikat Familjare të Përgjegjshme Gjinore për Sektor...


2021-03-01

65 mije vende pune sezonale ne G...

65 mije vende pune sezonale ne Greqi. Te favorizuar shqiptaret. Greqia ka publikuar sot në fletoren...


Si te shmangni plagjiaturen ne a...

“Turnitin” u mundëson institucioneve akademike të sigurojnë cilësinë dhe integritetin në procesin e...


5 keshilla per menaxheret e R...

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audienc...


15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn t...

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...