Covid-19 Kreu Blog Covid-19

Njihuni me punët e reja sot në d...

Përgjatë ditës së sotme në duapune.com janë postuar pozicione pune në Ekonomi, Shitje dhe Marketing...


2020-05-01

Disa këshilla për menaxhimin e p...

Në përgjigje të pasigurive të paraqitura nga COVID-19 shumë  kompani dhe universitete u kanë kërkuar...


2020-05-01

Cilat janë punët e reja sot në d...

Në duapune.com sot u publikuan 8 punë të reja me të cilat ju njohim në vijim. Në qytetin e Tiranës k...


2020-04-30

Zbuloni 56 pozicionet e lira të...

Ajo që vihet re më së shumti në duapune.com edhe pse në kohë pandemie, është kërkesa e lartë për pun...


2020-04-30

Punët e reja sot në duapune.com ...

Ju njohim me pozicionet e reja të punës të postuara sot në duapune.com  Në qytetin e Prishtinës kërk...


2020-04-29

Intervista e punës në kohë Pande...

Edhe në kohë Pandemie kompanitë duan te mbijetojnë duke përshtatur metodat e punës në forma të ndrys...


2020-04-29

Disa “marifete” teknologjie për...

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, papritmas shumë njerëz po e gjejnë veten duke punuar nga sh...


2020-04-28

Punët e reja sot në duapune.com

Sot në duapune.com u postuan këto pozicione të reja pune: Specialiste Logjistike https://duapune.com...


2020-04-27

Punët e reja në duapune.com

Sot në duapune.com u postuan këto pozicione të reja pune: Menaxher Shitje https://www.duapune.com/jo...


2020-04-24

5 thënie motivuese që do të doni...

“Suksesi është shuma e përpjekjeve të vogla të përsërituara ditë pas dite” E dime: Këto javë pune mu...


2020-04-23

Dëshironi një punë të re në dist...

Do të filloni një punë të re në distancë (online ) gjatë Koronavirusit? Ja çfarë duhet të dini për t...


2020-04-21

Punët online nga shtëpia ose pun...

Kompanitë që po rekrutojnë tani në duapune.com janë në pritje të aplikimeve tuaja. Është koha të bëh...


2020-04-17

Çfarë mund të përfitoni gjatë ko...

Çfarë mund të përfitoni gjatë kohës së izolimit? Përdore kohën për të reflektuar dhe fito një punë t...


2020-04-16

Mblidhni informacione të vlefshm...

Kriza COVID-19 mund të gjenerojë një vështrim krejt unik në kulturën e sipërmarrjeve. Ajo cfarë duhe...


2020-04-13

4 sjellje të rëndësishme në luft...

Sipas një postimi në Facbook të Insitutit të Shëndetit Publik, këshillohet ndjekja e 4 sjelljeve të...


2020-04-13

Si të qëndroni në kontakt me Bur...

Në vijim të këshillës tonë në artikullin e mëparshëm për të shfrytëzuar rrjetet online gjatë kohës s...


2020-04-10