Covid-19 Kreu Blog Covid-19

Paratë kanë rëndësi, por nëse nd...

Gjetja e një pune në këto kohë të vështira ku ju paguajnë mirë është vërtet fantastike, por kur nego...


2020-05-28

19 Punë të reja sot në duapune.c...

Punët e reja sot vijnë nga 3 qytete të Shqipërisë dhe 1 nga Kosova. Njihuni me mundësitë e punësimit...


2020-05-27

“Në kërkim të punëve të reja” &#...

Gjatë javëve të fundit duapune.com ka realizuar një pyetësor të shkurtër për një analizë të shpejtë...


2020-05-19

Si te perfitoni nga deshtimi?

Çfarë do të thotë të dështosh në kohë pandemie dhe si mund të përfitoni nga dështimi? Një nga gjërat...


2020-05-19

18 mundësi të reja pune sot në d...

Java e re nisi me mundësi të reja punësimi në kategoritë Mjekësore-Shëndetsore, Shitje – Marke...


2020-05-18

Punët e reja të publikuara në du...

Dëshironi të punoni si Brand Menaxher, Agjent Rikuperimi Kredie, Drejtoresh Didaktike apo Kimist/e T...


2020-05-15

21 punët e reja të postuara sot...

21 punët e reja të postuara sot në duapune.com vijnë nga qytetet si Tirana, Elbasani, Durrësi, Saran...


2020-05-14

A mund të bëj praktikë pune në k...

“Praktika në kompani, kur dhe si ndikon kjo në karrierën time?”- është një pyetje që bëjnë shumë të ...


2020-05-14

Njihuni me 27 punët e reja të po...

Post covid-19 duket se ka vene ne levizje akoma me shume bizneset dhe ka rritur nevojat per burime n...


2020-05-13

18 punë të tjera të reja janë po...

Njihuni me 18 pune te tjera te reja te cilat jane publikuar sot në duapune.com sipas kategorive perk...


2020-05-12

Si të përballoni punën nga shtëp...

Ndërkohë që situata po shkon drejt normalizimit të paktën në vendin tonë, shumë prej jush janë ende...


2020-05-12

Bizneset që rinisin punën të hën...

Duke nisur nga dita e hënë, dt. 11 Maj 2020, dyqanet në qendrat tregtare, klinikat dentare, parukeri...


2020-05-11

Punët e reja sot në duapune.com...

18 punët e reja sot në duapune.com vijnë nga kategori të ndryshme. Nëse jeni të interesuar të punoni...


2020-05-08

Punët e reja sot në duapune.com...

Nëse nuk keni patur mundësi të përditësoheni për punët e ditës të publikuara sot në duapune.com ju f...


2020-05-07

A kanë mundësi punësimi të sapod...

Nuk ka dyshim që konkurrenca për punë nga të diplomuarit është e ashpër, sidomos në këto kohë të paz...


2020-05-07

Njihuni me 26 pozicionet e reja...

Nëse mendoni se bizneset janë në pauzë dhe nuk po rekrutojnë, ne ju sugjerojmë të shihni ndër të tje...


2020-05-06

Kërkoni punë gjatë pandemisë? Nd...

Në këtë kohë pasigurie, shumë ndërmarrje dhe punëkërkues janë përballur me një vendim. Të ndalin pro...


2020-05-06

Punët e publikuara sot në portal...

Ndërkohë që jemi duke u përshtatur me realitetin e ri si rrjedhojë e koronavirusit, ofertat e punës...


2020-05-05

5 hapa të thjeshtë për të përmir...

Nuk ka kohë më te përshtatshme se kjo e izolimit apo e punës në distancë për t’u përqëndruar n...


2020-05-05