Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comLajme

Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher/e Dyqani       https://duapune.com/jobs/menaxhim/carrefour/tirane/menaxhere-dyqani-17097 Ko...Punët më të reja të ditës tek du...

Telco & VAS Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/neptun-shpk/tirane/telco-vas-mana...Punët më të reja të ditës tek du...

Contabile https://duapune.com/jobs/ekonomist/consulcesi-service-shpk/tirane/contabile-17060 Speciali...Punët më të reja të ditës tek du...

Keshilltar Financiar, Dega Elbasan https://duapune.com/jobs/analist-kredie/noa/elbasan/keshilltar-fi...Punët më të reja të ditës tek du...

Specialist / Departamenti i Ceshtjeve Administrative https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/ba...Punët më të reja të ditës tek du...

Marketing Brand Manager https://duapune.com/jobs/marketing/duapune/tirane/marketing-brand-manager-17...Punët më të reja të ditës tek du...

Specialist Blerjesh https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimi/te-stela-resort/tirane/specialist-...Punët më të reja të ditës tek du...

Jurist/e       https://duapune.com/jobs/jurist/agikons/tirane/juriste-16971 Arkitekt/e         https...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Rajonal i Retail-it       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/plus-communication/tir...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Hidraulik     https://duapune.com/jobs/inxhinier-hidro/novamat-shpk/tirane/inxhinier-hidra...Punët më të reja të ditës tek du...

Recruiter         https://duapune.com/jobs/specialist/spot-mt/tirane/recruiter-16936 Kontabiliste   ...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Dege, Dega Vlore          https://duapune.com/jobs/menaxhim/noa/vlore/menaxher-dege-dega-vl...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/fm-reklama/tirane/koordinatore-shitjesh...Punët më të reja të ditës tek du...

IT Specialist         https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/b3...Punët më të reja të ditës tek du...

Finance Division Manager          https://duapune.com/jobs/ekonomist/banka-nbg-albania/tirane/financ...Punët më të reja të ditës tek du...

Business Development Companion         https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/anastasiadate-l...Punët më të reja të ditës tek du...

Export Manager      https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/tirane/export-manager-16873 Area Mana...Punët më të reja të ditës tek du...

Finance Directror      https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/medusa-caffe/tirane/finance-dire...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator/e Shitjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/hari-lena-group/tirane/koo...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/olitec/tirane/agjent-shitje-ne-terren-1683...Testues i faqes se internetit (C...

Mundësi e mirë punësimi Jeni të interesuar të punoni nga shtëpia apo nga çdo vend tjetër vetëm duke...Punët më të reja të ditës tek du...

Head of Division         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/carrefour/tirane/head-of-divisio...Punët më të reja të ditës tek du...

Specialiste e Burimeve Njerezore         https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/sp...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Elektrik        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/ite-grup-shpk/tirane/inxhinier...Punët më të reja të ditës tek du...

Manovrator          https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/eurondertim-2000/tir...Punët më të reja të ditës tek du...

Financier  Kontabilist        https://duapune.com/jobs/financier/albakontroll-shpk/tirane/financier-...Punët më të reja të ditës tek du...

Sales Marketing Coordinator          https://duapune.com/jobs/shitje/the-plaza-tirana/tirane/sales-m...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxhues Portofoli Korce        https://duapune.com/jobs/menaxhim/noa/korce/menaxhues-portofoli-kor...Punët më të reja të ditës tek du...

Manaxher   Shitje           https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/elektromagjia-shpk/tirane/man...Punët më të reja të ditës tek du...

Store Second Manager        https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/itx-albania-zara-massimo-dutt...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Elektronik         https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/linear-shpk/tirane/inxhin...Punët më të reja të ditës tek du...

Health & Safety Engineer         https://duapune.com/jobs/inxhinier/antea-cement-sha/kruje/healt...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Mekanik per Sistemet HVAC         https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/gener-2-shpk/...Punët më të reja të ditës tek du...

Area Manager Tirane       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/deutschcolor-sha/tirane/area-ma...Punët më të reja të ditës tek du...

Pergjergjes per Zhvillimin dhe Trajnimin       https://duapune.com/jobs/trajnim-dhe-zhvillim/neptun-...Punët më të reja të ditës tek du...

Junior Legal Associate - (MSc in Law in UK or USA) https://duapune.com/jobs/jurist/duapune/tirane/ju...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher i Produkteve        https://duapune.com/jobs/menaxhim/mia-shpk/tirane/manaxher-i-produkteve...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Drejtues        https://duapune.com/jobs/menaxhim/unipress-shpk/tirane/kompania-unipress-of...Intervistues gjermanisht! Sondaz...

Kerkojme Intervistues gjermanisht! Sondazhe, Market Research Mitarbeiter für die Durchführung von te...Punët më të reja të ditës tek du...

Sviluppatore Java Senior       https://duapune.com/jobs/informaticien/ice-shpk/tirane/sviluppatore-j...Punësim të Infermierve në Gjerma...

Interpersonnel member of Dekra Group organizon në datë 16 korrik 2015 në orën 11:00 në Hotel Tirana...Punët më të reja të ditës tek du...

Intervistues me gjermanishte        https://duapune.com/jobs/operator/acc-shpk/tirane/intervistues-m...Punët më të reja të ditës tek du...

Financier/e -Kontabilist/e me Shtetin        https://duapune.com/jobs/financier/brunes-shpk/tirane/f...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Elektrik Vlore        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/teknoplastik-shpk/vlore/...Punët më të reja të ditës tek du...

Ingegnere progettista         https://www.duapune.com/jobs/inxhinier/zhender-ballkan-shpk/tirane/ing...Punët më të reja të ditës tek du...

Small Business Relationship Manager Shkoder       https://duapune.com/jobs/financier/banka-nbg-alban...Punët më të reja të ditës tek du...

Senior Developer         https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/consulcesi-service-shpk/tirane/s...Punët më të reja të ditës tek du...

Customer Support Engineer        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/infigo-is-shpk/tirane...Punët më të reja të ditës tek du...

Middle/Senior PHP/Javascript Developer       https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/scopic-softw...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi ne Zbatim     https://duapune.com/jobs/inxhinier/lim-em/tirane/inxhinier-ndertimi...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher i Pergjithshem per Karten Extra     https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruit...Vende të lira pune nga TRT World...

Output Producer           http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jo...Punët më të reja të ditës tek du...

Albanian Geography and History Teacher     https://duapune.com/jobs/mesues/albanian-college/tirane/a...Vende të lira pune nga Europe Ag...

Mjek Kardiolog     https://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiol...Punët më të reja të ditës tek du...

Procurement Specialist     https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimi/amc/tirane/procurement-spec...Punët më të reja të ditës tek du...

Brand Manager       https://duapune.com/jobs/marketing/orbico-shpk/tirane/brand-manager-16422 Drejtu...Punët më të reja të ditës tek du...

Financier         https://duapune.com/jobs/financier/profesionisti-recruitment-agency/tirane/financi...Vende të lira pune nga Banka NBG...

Small Business Relationship Manager Shkoder        https://duapune.com/jobs/financier/banka-nbg-alba...Vende të lira pune nga kompania...

Operatori Telefonici Inbound       https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/operatori-tele...Punët më të reja të ditës tek du...

Intervistues gjermanisht         https://duapune.com/jobs/operator/acc-shpk/tirane/mitarbeiter-fur-d...Punët më të reja të ditës tek du...

Finance and Office Administration         http://duapune.com/jobs/financier/aam/tirane/finance-and-o...Punët më të reja të ditës tek du...

Chief Financial Officer (CFO)     https://duapune.com/jobs/financier/topstart-sha/tirane/chief-finan...Punët më të reja të ditës tek du...

Tax Consultant      https://duapune.com/jobs/financier/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/tax-...Punët më të reja të ditës tek du...

Ekonomiste/Financiere/Kontabiliste       https://duapune.com/jobs/financier/bozgo-shpk/tirane/menaxh...Punët më të reja të ditës tek du...

Marketing Brand Manager       https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16...Punët më të reja të ditës tek du...

Sales Manager     https://duapune.com/jobs/shitje/infosoft-group/tirane/sales-manager-16271 Business...Punët më të reja të ditës tek du...

Sales Account Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/printec-albania-ltd/tirane/sales-accou...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj       https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-ke...Punët më të reja të ditës tek du...

Staf akademik për vitin akademik 2015/2016 https://duapune.com/jobs/ekonomist/kolegji-universitar-un...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi ne Zabtim     https://duapune.com/jobs/inxhinier/lim-em/tirane/inxhinier-ndertimi...Punët më të reja të ditës tek du...

Elektricist / Inxhinier ne laborator Fier     https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/htt-high-t...Panairi i Punës në UNYT 2015

Në mjediset e Universitetit të New York-ut në Tiranë më 4 qershor 2015 u zhvillua për të disatën her...Punët më të reja të ditës tek du...

Copywriters Web/Social    https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/netrecruita...Panairi i parë i Punës në Univer...

Në mjediset e Universitetit Metropolitan në Tiranë më 3 qershor 2015 u zhvillua për herë të parë Pan...Punët më të reja të ditës tek du...

Project Officer     https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/project-office...Punët më të reja të ditës tek du...

Front End - Wordpress Developers     https://duapune.com/jobs/programues/manoolia-digital-agency/tir...Risitë e duapune.com në Panairin...

Duapune.com morri pjesë në panirin “Go Pro” që u zhvillua në datat 28, 29, 30 dhe 31 maj 2015 në mje...Punët më të reja të ditës tek du...

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/professional-marketing-albania/tirane/hr-man...Punët më të reja të ditës tek du...

Media Planner   https://duapune.com/jobs/marketing/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/media-planner...Punët më të reja të ditës tek du...

VAS Support Specialist   https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit...Punët më të reja të ditës tek du...

Technical Marketing Engineer – Campaigns Operator    https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/a...Këshillim Karriere në UNYT 2015

Më 25 maj 2015 u zhvilluan seminaret e “Këshillim Karriere” me studentët e viteve të fundit të Unive...Punët më të reja të ditës tek du...

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16023 Business Ana...Panairi i Punës UET 2015

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës pranë Universitetit Europian të Tiranës...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Akademik/ KryeTrajner   https://duapune.com/jobs/aktor/helen-ogrady-drama-academy/prishtine...Punët më të reja të ditës tek du...

Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës   https://duapune.com/jobs/...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Dege ne Tirane    https://duapune.com/jobs/ekonomist/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/dre...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Finance    https://duapune.com/jobs/financier/elite-jobs/tirane/drejtor-finance-15949 Financ...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj  https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-keshill...Punët më të reja të ditës tek du...

Programues / Informaticien    https://duapune.com/jobs/informaticien/qpbe-qendra-e-promovimit-te-biz...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/pirraci-u6/tirane/inxhinier-ndertimi-strukt...Punët më të reja të ditës tek du...

Lawyer in Loan’s Recovering Sector, Legal Affairs Department    https://duapune.com/jobs/jurist/bank...Panairi “High Tech Show” 2015

Tirana Expo Center në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Panaireve, Ministri për Inovacionin dhe Ad...Punët më të reja të ditës tek du...

Senior Lawyer in Loan’s recovering Sector, Legal Affairs Departement https://duapune.com/jobs/jurist...Punët më të reja të ditës tek du...

Media Analysts with English and Greek/Danish/Italian/Norwegian/Swedish  https://duapune.com/jobs/gaz...Punët më të reja të ditës tek du...

Shef Kuzhine    https://duapune.com/jobs/15775 Inxhinier Topograf     https://duapune.com/jobs/15792...Panairi i Punës AUK 2015

Zyra për Shërbimet e Karrierës dhe Qeveria e Studentëve të Universitetit Amerikan në Kosovë, organiz...Punët më të reja të ditës tek du...

Specialist i Marrjes ne Sigurim, Dega Fier   https://duapune.com/jobs/15751 Avokate    https://duapu...Punët më të reja të ditës tek du...

Anti-Bribery & Compliance Assistant   https://duapune.com/jobs/15723 Assistant Permitting Manage...