Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comLajme

Punët më të reja të ditës tek du...

Anti-Bribery & Compliance Assistant   https://duapune.com/jobs/15723 Assistant Permitting Manage...Punët më të reja të ditës tek du...

Account Manager  https://duapune.com/jobs/15706 HR Manager  https://duapune.com/jobs/15705 Menaxher...Punët më të reja të ditës tek du...

Arkitekt/e   https://duapune.com/jobs/15693 Menaxher Shitjesh  https://duapune.com/jobs/15686 Gazeta...Panairi i Karrierës në UBT 2015

Zyra e Karrierës së Universitetit Buqësor të Tiranës organizoi në 6 maj 2015 në mjediset e tij Panai...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher klientesh/Kredi te vogla   https://duapune.com/jobs/15680 Menaxher Klientesh/Kredi SME   ht...Inovacion ne Ekoturizem!

UNDP Albania Inovacioni ne ekoturizem – Mundesi trajnimi A je 20-30 vjec? A ke mbaruar studime...Punët më të reja të ditës tek du...

Accounting Executive    https://duapune.com/jobs/15613 Business Sales Advisor Shkoder   https://duap...Panairi “Punësim – Mundësi” 2015

Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë organizoi në datat 29, 30 prill dhe 1 maj 2015 Panarin e P...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi https://duapune.com/jobs/15576 Drejtor Shitjesh https://duapune.com/jobs/15577 Ek...Punët më të reja të ditës tek du...

Accounting Specialisthttps://duapune.com/jobs/15552 BI Analyst / Developer  https://duapune.com/jobs...UEJL Panairi i Karrierës Tetovë

Në mjediset e Unversitetit e Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 29 prill 2015, u organizua...Punët më të reja të ditës tek du...

Export Manager   https://duapune.com/jobs/15529 Inxhinier/e Durres   https://duapune.com/jobs/15454...Punët më të reja të ditës tek du...

Smart Metering Project: Pre-configuration Technician https://duapune.com/jobs/15453 Smart Metering M...Punët më të reja të ditës tek du...

Country Manager   https://duapune.com/jobs/15495 Secretary   https://duapune.com/jobs/15496 Inxhinie...Punët më të reja të ditës tek du...

              Drejtues Prodhimi   https://duapune.com/jobs/15382...Punët më të reja të ditës tek du...

              Koordinatore shitjesh Kruje   https://duapune.com/j...Panairi i dytë i Karrierës në Ep...

Më 21 prill 2015 në mjedisiet e Universitetit Epoka u organizua “Panairi i dytë i Karrierës”. Aktivi...Punët më të reja të ditës tek du...

Bank Branch Manager – Elbasan https://duapune.com/jobs/15380 Recepsionist   https://duapune.com/jobs...Panairi “Eksploro botën tënde” 2...

Në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë në Tiranë në datën 16 prill 2015, Qendra e Karrierës së Univer...Punët më të reja të ditës tek du...

  Perkthyes/e, Interpret/e   https://duapune.com/jobs/15360 Menaxher Dyqanesh   https://duapune...Stazh profesional prane KPMG Rum...

Filluan aplikimet per ndjekjen e stazhit profesional ne Rumani prane KPMG. Per te aplikuar duhet: te...Punët më të reja të ditës tek du...

              Real Estate Manager  https://duapune.com/jobs/15309...Punët më të reja të ditës tek du...

              Supervisor Key Account   https://duapune.com/jobs/1...Punët më të reja të ditës tek du...

              Procurement Manager https://duapune.com/jobs/14874...Punët më të reja të ditës tek du...

              Specialist IT  https://duapune.com/jobs/15255 Anali...Punët më të reja të ditës tek du...

              Asistente  https://duapune.com/jobs/15227 Recepsion...Punët më të reja të ditës tek du...

              Specialist Ligjor https://duapune.com/jobs/15208 Ar...Konkursi i 4tert Kombetar 2015 p...

Te nderuar profesioniste, Nen perkujdesjen time personale, me cilesine e Ekspertit Kombetar te Organ...Punët më të reja të ditës tek du...

              Payroll and Personnel Specialist (HR) https://duapu...Punët më të reja të ditës tek du...

              Inxhinier Ndertimi https://duapune.com/jobs/15161 T...STARTUP LIVE TIRANA #4

STARTUP LIVE TIRANA #4 Kur: 15-17 Maj, 2015 Ku: Godina Liria, pranë Fakultetit Ekonomik, Tiranë Ke i...Seminare për “Këshillim Karriere...

Seminare për “Këshillim Karriere” të organizuara nga duapune.com, DM Consulting Services me Zyrën e...Aplikimet per Fulbright and Hump...

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mirëpret aplikime për programet Hubert H. Humphrey, Ful...Punët më të reja të ditës tek du...

              Area manager Tirane https://duapune.com/jobs/15139...Punët më të reja të ditës tek du...

              Financier https://duapune.com/jobs/15098 Affiliate...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher/e për administrate dhe financa https://duapune.com/jobs/15068 Specialist i Larte Prokurimes...Punët më të reja të ditës tek du...

Consultancy services https://duapune.com/jobs/15047 Portfolio and Investment Project Manager https:/...Seminare “Këshillim Karriere” në...

Menaxherja e portalit për punësim www.duapune.com zonja Eljana Mete me nje pervojë të gjatë në fushë...Sipërmarrja dhe Inovacioni

Në datat 23 dhe 24 janar 2015 “Rrugëtimi drejt Sipërrmarrjes dhe Inovacionit” pas Fierit dhe Beratit...Rrugëtimi drejt Sipërmarrjes dhe...

E keni menduar që edhe Sipërmarrja mund të jetë një drejtim i duhur në karrierën tuaj? Prandaj edhe...Nisma “Rruga drejt Sipërmarrjes”

Frymëzuar nga përvoja shumë vjeçare në vendin e realizimit të ëndrrave – SHBA dhe me mbështetj...Trajnimi BNJ “Performanca dhe Ko...

Në vazhdim të Paketës së Trajnimeve të Burimeve Njerëzore të Aplikuara, në 22 Nëntor 2014 u organizu...Trajnimi “Job Interview” për ban...

Në 22 nëntor 2014 në mjediset e Credit Agricole Bank, u zhvillua trajnimi 1 ditor me temë “Job Inter...Java e Sipërmarrjes Shqiptare në...

Në kuadër të aktiviteteve të Javës së Sipërmarrjes Shqiptare, Tirana Business University organizoi,...Trajnimi “Rekrutimi dhe Trajnime...

Burimet Njerëzore janë kapitali më i rëndësishëm në suksesin dhe ecjen përpara të një biznesi. Për k...Trajnimi “Këshillim i Karrierës”

DM Consulting Services në bashkëpunim me QBTD-Qendra e Biznesit, Teknologjisë dhe Drejtimit organizu...Trajnimi “Këshillim i Karrierës”

DM Consulting Services në bashkëpunim me QBTD-Qendra e Biznesit, Teknologjisë dhe Drejtimit organizu...Duapune.com versioni i ri 3.0

Duapune.com është portal online i cili i dedikohet plotësisht punësimit dhe edukimit nëpërmjet mundë...YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exch...YES Testing Schedule 2014

  All students must register in person on the day of testing; students may not  pre-register online,...Organizohet me sukses Trajnimi i...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burime...Panairi i Karrierës në Universit...

Si çdo vit rradhazi edhe këtë vit (5 qershor 2014) në mjediset e jashtme të Universitetit të New Yor...STIKK PANAIRI I PUNËS 2014

STIKK së bashku me kompanitë anëtare organizojnë panairin e punës për studentët/profesionistët dhe k...Panairi i Punësimit në UET

Në mjediset e Universitetit Europian të Tiranës (UET) më 22 maj 2014 u zhvillua Panairi i Punës për...Panairi i Karrierës “Eksploro Bo...

21 maj 2014 Për të dytin vit rradhazi u organizua Panairi i Karrierës “Eksploro Botën tënde…” i Univ...Ftesë pjesëmarrje në trajnimin &...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burime...Formular i Aplikimit për trajnim...

Informacion personal i AplikuesitPanairi i Punës “Punësim Mundësi...

Në datat 30 prill,1,2,3 dhe 4 maj 2014 u organizua në Pallatin e Kongreseve Panairi i Punës “Punësim...Duapune.com tashmë edhe në celul...

Duapune.com portali që prej kaq kohësh ju ka ardhur në ndihmë të gjithëve për gjetjen e nje punë në...Panairi i Parë i Karrierës në Un...

Në datën 22 prill 2014 në Universiteti Epoka u organizua Panairi i Parë i Karrierës ku morrën pjesë...Duapune.com merr pjesë në eventi...

Në datën 28 Mars 2014 me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të biznesit dhe organizatave publike u organiz...Formular i Aplikimit për trajnim...

Informacion personal i AplikuesitTrajnimi “Rekrutimi dhe In...

www.duapune.com në bashkëpunim me CBTL dhe DM Consulting Services organizon dt. 18 Janar 2014 Trajni...Trajnimi “Performanca” datë 14 d...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burime...A.U.K – Summer program in...

Improve global understanding, exchange ideas with new friends from around the world, explore age old...Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëz...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL organizuan me sukses në date 19 Tetor 2013, në ambientet e “Hotel de...YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Youth Exchange and Study (YES) is a program that was established in October, 2002 and sponsored by E...Panairi i Punës nga Dhoma Amerik...

I nderuar Punëkërkues,  në datën 31 maj 2013, Dhoma Amerikane e Tregtisë do të organizojë edicionin ...Seminar për “Këshillim Kar...

  Gjatë  muaji Prill 2013, në ambientet e TBU u mbajtën një cikël  seminaresh  për  “Këshillim...The Best Online Business Degree...

Around the US, online business training is offered by 909 schools. Online business schools are somet...Panairi i informacionit rreth Gj...

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë Studimi, kërkimi shkencor, bursa, mësimi gjermanishtes dhe...Vizitë studimore në SHBA për stu...

“Georgia Southern University” do të presë 8 student nga Shqiperia në një vizitë 2 javore...Program i ri shkëmbimi me Shtete...

YES – Youth Exchange and Study është një program pa pagesë që siguron bursa studimi për nxënësit e s...Thirrje për aplikim

Programi Fellowship për zyrtarët e rinj të qeverisë synon të kontribuojë në zhvillimin e administrat...Bursat Fulbright dhe Humphrey.

Afati i aplikimi eshte data 15 qershor 2012, ora 17:00 Për më shume njoftime dhe informacion lexoni...Bursat e shkembimit me SHBA-në

Bursa Junior Faculty Development Program. Për pedagoget e brendshëem të universiteteve shqiptare. Af...Ofrohet Shërbimi i Ndërmjetësimi...

Nëse keni një mosmarrëveshje në fushën tregtare, të punës, familjare apo atë të të drejtës, këtë mos...Bursat JFDP (Junior Faculty Deve...

Bursat JFDP (Junior Faculty Development Program) ofrohen nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe adm...Panairi “Horizonte Punesim...

Gjatë datave 30 prill-2 maj, tek Pallati i Kongreseve zhvillohet Panairi “Horizonte Punesimi d...About Advanced Mastery Albanian...

This is a 6+4 hybrid course. It has two components: 6 weeks on the ASU campus for 6 ASU credits, plu...Pyetësor për Burime-Njerezore.co...

Duke plotësuar këtë pyetësor do të na ndihmoni për t’ju asistuar më mirë në nevojat që ju keni...Bursa në universitetin amerikan...

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë...Bëhu Pjesë e Një Komuniteti Ndër...

Programi Community Solutions është program i zhvillimit profesional për udhëheqësit më të mirë të ko...YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exch...Keni mbaruar universitetin dhe p...

Më shumë se 9.944 student mbaruan universitetin këtë verë dhe shumë prej tyre nuk e kanë idene se si...Mbrëmje koncertore “Kuarte...

Të premten, në 8 korrik 2011, ora 20:00, prane Hollit Veror “Gjon Simoni” organizohet :...JUNIOR FACULTY DEVELOPMENT PROGR...

Nxitoni të aplikoni në mundësinë që ju ofron JUNIOR FACULTY DEVELOPMENT PROGRAM për edukim dhe zhvil...Job Fair 2011

Vende të reja pune tek  Panair Pune 2011 Dhoma Amerikane e Tregtisë 27-28 Prill 2011 tek Tirana Inte...Dhuroni Gjak

Zyra e Punëve Publike në Ambasadën e SHBA, në partneritet me universitetet shqiptare është duke zhvi...Informacione për udhëtimin në zo...

Dokumentet kryesore për udhëtimin në zonën Shengen janë : 1) pajisja me pasaportë biometrike, 2) sig...BURSA MASTER në Universitetin e...

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – Soros, fton të gjithë qytetarët shqiptarë të aplikojnë...Lëvizja e lirë për qytetarët e R...

Shumë shpejt, qytetarët e Republikës së Shqipërisë nuk do të kenë nevojë për vizë për të udhëtuar në...Janë hapur aplikimet për skemën...

Që prej vitit 2008 të gjitha vendet e Ballkanit jane përfshirë  në skemën e bursave OSI-DAAD, një pr...Kurse në Psikoterapinë Pozitive

Kurse trajnimi në Psikoterapi Pozitive Çertifikatë e nënshkruar nga Shoqata Botërore e Psikoterapisë...Yes – Kaloni një vit akade...

Çfarë është YES? Youth Exchange and Study (YES) është një program i themeluar në tetor të vitit 2002...Thirrje për të qenë shkollë part...

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë, nëpërmjet kësaj thirrjeje, ofron mundësinë për t’u b...Thirrje për projekt kërkimor në...

Nëpërmjet kësaj thirrje, Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë synon të komisionojë një stu...