Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comLajme

Trajnim: “Si te përgatitemi për...

duapune.com në bashkëpunim me Dimak Albania dhe Çelësi Media Group, në kuadër të riintegrimit në tre...“Talente dhe ide për të ar...

duapune.com së bashku me DIMAK Albania mori pjesë në panairin “Talente dhe ide për të ardhmen...Duapune.com merr pjesë në Panair...

Në kuadër të “Ditëve të Energjisë për Rajonin”, në datat 4-5 tetor 2019, në Expocity Albania u...Duapune.com në eventin e teknolo...

Në datat 25, 26 & 27 Shtator 2019 Duapune.com ishte pjesë e eventit Tirana Tech Open në Expocity...Duapune.com dhe 22 faqe internet...

Në një letër të parë nga Reuters, 23 faqe interneti në Europë, të profilizuara në kërkimin e vendeve...Koha për Konkursin – Hacka...

Edhe pak ditë nga Konkursi-Hackathon për talentet e Sigurisë ndaj Krimit Kibernetik! PËRGATITUNI!! C...www.duapune.com rifillon trajnim...

Në këto trajnime do mësoni rreth praktikave dhe procedurave të përdorura ne departamentet e Burimeve...Aplikoni për një eksperiencë pun...

  Me plazhe të mahnitshme, ishuj të mrekullueshem, vendas miqësorë, kombinim i favorshëm i kost...Thirrje për Aplikime në Programi...

Programi Master dhe Internship (MIP) është krijuar në vitin 2016 nga Fondacioni Shqiptaro–Amerikan p...AADF Master’s Degree Fellowship...

      The AADF has opened the call for application for the Master’s Degree Fellowship...Panairin i Ditës Ndërkombëtare t...

                      duapune.com mori pjesë...Open House, Përdorimi i teknolog...

                      Më datë 16 Nëntor 2017,...EU Scheme for Young Professional...

Komisioni Europian dhe British Council, njoftojnë për hapjen e aplikimeve për “EU Scheme for Young P...Hyrje në Burime Njerëzore të Apl...

DM Consulting Services në kuadër të shërbimeve në fushën e trajnimeve, organizoi në datën 19 Nëntor...Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëz...

Duapune, DM-Consulting, në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerë...YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exch...Trajnimi “Aftësitë e komunikimit...

DM Consulting Services në kuadër të shërbimeve në fushën e trajnimeve, organizoi si seancë të parë n...Trajnim nga EU për Profesionistë...

  Komisioni Europian dhe British Council, njoftojnë për hapjen e aplikimeve për “EU Scheme for...Bursa për Studentët në Shqipëri

University World Service (WUS) promovon me 50 bursa studentët shqiptarë të universiteteve shtetërore...Duapune.com tek Olimpiada e Aftë...

Duapune.com morri pjesë në Panairin “Olimpiada e Aftësive” 2016, i cili është Panairi i Parë Kombëta...Panairi i Punës dhe Karrierës në...

Në Universitetin e New York-ut në Tiranë më 19 maj 2016 u zhvillua Panairi i Punës dhe Karrierës. Ed...Panairi i Punës dhe Karrierës UE...

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës dhe Karrierës pranë Universitetit Europ...Duapune.com tek Panairi i Punës...

Si çdo vit edhe këtë vit u organizua Panairi i Punes 2016 në Pallatin e Kongreseve, ku morrën pjesë...Panairi i Karrierës Epoka Univer...

Duapune.com morri pjesë në Panairin e Karrierës që u organizua në Universitetin Epoka më 26 prill 20...Duapune.com në Panairin e Punës...

Më 21 prill 2016 Universitetit Amerikan i Kosovës (A.U.K.) organizoi Panairin e Punës 2016. Duapune....Duapune.com në Panairin e Karrie...

Në mjediset e Unversitetit të Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 20 prill 2016, u organizua...Duapune.com tashmë pjesë e rrjet...

duapune.com bëhet e vetme pjesë e familjes së portaleve online the-network.com për Shqipërinë dhe Ko...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Risk Manager https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/duapune/tirane/cro-drejtues-i-njesise-se...Panairi Eksploro Botën tënde

Si çdo vit Universiteti i Tiranës ka kthyer në traditë organizimin e Panairit “Eksploro Botën tënde”...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Financier https://duapune.com/jobs/financier/concept-design/tirane/financier-19664 2 Administrator...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Drejtor i Aseteve ne Qendren Tregtare Toptani https://duapune.com/jobs/menaxhim/gener-2-shpk/tiran...Punët më të reja të ditës tek du...

1 MSME & Agricultural Lending Consultant (Albania) https://duapune.com/jobs/financier/business-f...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Ekonomiste https://duapune.com/jobs/ekonomist/r-c/tirane/ekonomiste-19588 2 Shites/e ose Teknik i...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Construction Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/gener-2-shpk/tirane/constructi...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Consultancy Services https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/consultancy...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Business Analyst https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/yellow-strategy-consulting-group/t...Shërbimi i shkëlqyer nga duapune...

DM Consulting Services dhe duapune.com në kuadër të shërbimeve në fushën e Trajnimeve, zhvilluan në...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Menaxher Shitje https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/granitis-shpk/elbasan/menaxher-shitje-1...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Database Engineer https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/scopic-software/tirana/databas...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Android Developer https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/android-developer-194...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Analist Kredie - Shkozet https://duapune.com/jobs/financier/banka-kombetare-tregtare-bkt/shkozet/a...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Key Account Manager/Fier https://duapune.com/jobs/shitje/kosmonte-foods-tirana-shpk/fier/agjent-sh...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Oficerë Kredie Dega Elbasan https://duapune.com/jobs/financier/noa/elbasan/oficere-kredie-dega-lus...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Sales Manager https://duapune.com/jobs/shitje/thermo-swiss/tirane/sales-manager-19441 2 Drejtor Sh...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Area Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/tirane/area-manager-19414 2 Koordinatore B...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Drejtor Rajonal Shitjesh per Tiranen dhe Durresin https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/amg-s...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Menaxher https://duapune.com/jobs/menaxhim/agna-group/tirane/menaxher-19357 2 Agenti di Telesellin...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Consultancy Services https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/measuring-t...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Drejtor Logjistike https://duapune.com/jobs/logjistike/duapune/tirane/menaxher-logjistike-19339 2...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj, 05 Prill 2016 https://duapune.com/jobs/financier/pro...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Regional Project Coordinator https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/roma-active-albania/tir...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Administrator i Përgjithshëm (CEO) https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/duapune/tirane/adm...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Quality Assessor – Vlerësues Cilësie https://duapune.com/jobs/linguistike/ep-partners-consultancy-...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Online Marketing Specialist https://duapune.com/jobs/marketing/orion-shpk/tirane/online-marketing-...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Export Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/tirane/export-manager-19222 2 Koordinato...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Graphic Designer 2D/3D https://duapune.com/jobs/dizajner/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/graph...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Inxhinier Gjeodet https://duapune.com/jobs/inxhinier/gener-2-shpk/tirane/inxhinier-gjeodet-19183 2...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Inspektor i Kontrollit Teknik https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/sgs-albania/shkoder/inspe...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Menaxher Klienti/Biznes i Vogël https://duapune.com/jobs/menaxhim/international-commercial-bank/ti...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Drejtor/e Finance - Tiranë https://duapune.com/jobs/financier/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Specialist në Funksionin e Recepsionit dhe Protokollit https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-z...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Operatore https://duapune.com/jobs/operator/scs-selecta-customer-services/tirane/operatore-19102 2...Punët më të reja të ditës tek du...

1 HSE Officer https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/tirane/hse-officer-19078 2 Sh...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Drejtor i Rrjetit te Kujdestareve te Banesave https://duapune.com/jobs/menaxhim/agikons/tirane/dre...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Brand Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/duapune/tirane/brand-manager-19052 2 Prem...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Full Stack Developer https://duapune.com/jobs/specialist/propeld/tirane/full-stack-developer-19032...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Early Work Out Senior Officer (SE & Corporate) - Work Out Department https://duapune.com/jobs/...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Punësim i Infermierëve në Britaninë e Madhe https://duapune.com/jobs/infermier-ndihmesmjek/interpe...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Takime të Hapura – Programi Bankierët e Rinj, 04 Mars 2016 https://duapune.com/jobs/financier/proc...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Project Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/agna-group/tirane/project-manager-1...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Supervizor Shitje https://duapune.com/jobs/shitje/kosmonte-foods-tirana-shpk/tirane/supervizor-shi...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Koordinator Shitjesh https://duapune.com/jobs/shitje/geci-shpk-tirana-international-hotel/tirane/k...Punët më të reja të ditës tek du...

1 Human Resource Specialist https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/proton-group/tirane/human-reso...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher/e Projekti https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/agikons/tirane/menaxhere-projekti...Punët më të reja të ditës tek du...

Ekonomist/e rrethi, Elbasan https://duapune.com/jobs/ekonomist/unioni-shkk/elbasan/ekonomiste-rrethi...Punët më të reja të ditës tek du...

Procurement Manager https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimi/carrefour/tirane/procurement-manag...Punët më të reja të ditës tek du...

IT Support          https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/clavyo-shpk/tirane/it-support-1887...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Rajonal Shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/lufra/tirane/menaxher-rajonal-shit...Punët më të reja të ditës tek du...

Senior Software Developer         https://duapune.com/jobs/programues/infosoft-software-developer/ti...Punët më të reja të ditës tek du...

Full Stack Developer        https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacio...Punët më të reja të ditës tek du...

Ekonomist         https://duapune.com/jobs/ekonomist/valona-konstruksion-shpk/vlore/ekonomist-18819...Punët më të reja të ditës tek du...

Zhvillues Software         https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacion...Punët më të reja të ditës tek du...

General Project Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/entermedia/prishtine/...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/expo-city-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-18...Punët më të reja të ditës tek du...

Digital & Social Media Content Specialist          https://duapune.com/jobs/marketing/telekom-al...Punët më të reja të ditës tek du...

Oficeri i komunitetit (CLO) per Rajonin e Korces           https://duapune.com/jobs/specialist/gener...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Zonal Shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/plus-communication/tirane/menaxher-z...Punët më të reja të ditës tek du...

Executive Sales Representative-Prishtinë         https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consult...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Komercial         https://duapune.com/jobs/management/grupi-kadiu/durres/drejtor-komercial-1...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher i Shitjeve Biznes           https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/menaxher-i-...Punët më të reja të ditës tek du...

Managerial & Operational Director (Rent a Car)            https://duapune.com/jobs/menaxhim/prot...Punët më të reja të ditës tek du...

Account Manager          https://duapune.com/jobs/operator/next-group/tirane/account-manager-18646 F...Punët më të reja të ditës tek du...

Customer Support Engineer           https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/infigo-is-shpk/tir...Punët më të reja të ditës tek du...

Product Manager       https://duapune.com/jobs/menaxhim/infosoft-office/tirane/product-manager-18618...Punët më të reja të ditës tek du...

Junior Campaign Specialist      https://duapune.com/jobs/specialist/netrecruit/tirane/junior-campaig...Punët më të reja të ditës tek du...

Experienced Auditor       https://duapune.com/jobs/financier/procredit/tirane/experienced-auditor-18...Punët më të reja të ditës tek du...

IT System Enginner          https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/tcn-shpk/tirane/it-system-...