Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTë përgjithshme

Punonjës me jakë të artë

Punonjës me jakë të artë– Ky term përdoret për t’iu referuar individëve që janë shkencëtarë, i...Diferencimi gjeografik

Diferencimi gjeografik– variacionet në pagë për pozicione pune të ngjashme apo të krahasueshme...Zhargoni i ofertave të punës

PAGË KONKURRUESE: Ne jemi konkurrues duke paguar më pak se konkurrentët tanë. ORAR FLEKSIBËL: Puno 5...Parashuta e artë

Parashuta e artë – një pagesë kompensimi që siguron mbrojtje dhe sigurim të drejtuesve në  nivel ekz...Promovim

Promovim- Veprime që ndërmerren për personelin, e cila rezulton në kalimin në një pozicion me një pa...Beso në suksesin tënd

Mund të arrish të kesh sukses edhe nëse të tjerët nuk do kenë besim, por asnjeherë nuk mund të kesh...Rotacioni i pozicionit të punës

Rotacioni i pozicionit të punës – Praktika e transferimit të punonjësve për periudha të përkohëshme...Zhvillimi i karrierës

Zhvillimi i karrierës – Proçesi përmes të cilit individët vendosin objektivat e tyre për të tashmen...Fituesit dhe humbësit

“Fituesit i krahasojnë arritjet me qëllimet e tyre, ndërsa humbësit i krahasojnë arritjet e tyre me...Planifikimi i Karrierës

Planifikim i Karrierës – Proçesi i vendosjes së objektivave të karrierës dhe zgjedhja e edukim...Kontrata e Punësimit

  Kontrata e Punësimit– një marrëveshje ligjore e shkruar, e lidhur midis punëdhënësit dhe pun...Rekrutim

    Rekrutim– praktika e njoftimit dhe kërkimit të aplikantëve për të plotësuar pozicionet e l...Puna dhe Karriera

“Diferenca midis një pune dhe karrierës është diferenca midis 40 dhe 60 orë punë”- Robert FrostSistemi i Informacionit të Burim...

Sistemi i Informacionit të Burimeve Njerëzore– një bazë të dhënash kompjuterike e cila përdore...Zhvillimi i Burimeve Njerëzore

Zhvillimi i Burimeve Njerëzore– një sërë aktivitetesh të planifikuara të cilat kanë si qëllim...Menaxhimi i Burimeve Njerëzore (...

Menaxhimi i Burimeve Njerëzore (MBNJ) – projektimi i një sistemi formal brenda një organizate për të...Burimet Njerëzore (BNJ)

Burimet njerëzore (BNJ) – Funksioni i cili merret me menaxhimin e njerëzve të punësuar brenda...Rekrutim i brendshëm

Rekrutim i brendshëm – Praktika e vlerësimit të punonjësve aktual për të vendosur nëse ata zotërojnë...Intervista e ikjes

Intervista e ikjes – Një intervistë ku atyre të cilët kanë vendosur të largohen nga organizata i kër...Intervistë e bazuar në sjellje

Intervistë e bazuar në sjellje – Kjo është një intervistë në të cilën intervistuesi bazohet në reagi...