Regjistrohuni në duapune.com, shërbimi online dedikuar 100% punësimit dhe edukimit për punësim, i shtrirë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni. Në duapune.com gjeni njoftime dhe oferta për vende të lira pune. Gjej punë falas nëpërmjet ofertave të mëposhtme. Kerkoj pune është motivimi juaj.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Engineers and ScientistsEPO03-10-2014Munich
2Local Administrator DuaPune 03-10-2014Mat
3Human Resorces CoordinatorDuaPune 03-10-2014Tiranë
4Accounting SpecialistAMC25-09-2014Tiranë
5Manager MarketinguBTA17-10-2014Tiranë
6SalesmanABT sh.p.k - Albanian Business Transparency26-09-2014Tiranë
7Menaxher shitjesh reklameUnipress shpk08-10-2014Tiranë
8Specialist marketinguUnipress shpk08-10-2014Tiranë
9Web master design & grafistArtel22-09-2014Tiranë
10Menaxher SherbimeshArtel22-09-2014Tiranë
11FarmacisteFarmaci Bioline30-11-2014Tiranë
12Menaxher marketinguSPG30-09-2014Tiranë
13Specialist sigurimiARBDORA SECURITY07-10-2014Tiranë
14Avokat/eavduli31-10-2014Tiranë
15Second ManagerITX-Albania (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius) 30-09-2014Tiranë
16Key Account Executive DurresPRIMO Communications sh.p.k26-09-2014Durrës
17Konsulente Shitje - Max OptikaMax Optika30-09-2014Tiranë
18PromotorĂ«/e PrishtinePEAK30-09-2014Prishtinë
19KamarierBujtina e Gjelit31-10-2014Tiranë
20ShitesCityshop01-10-2014Durrës
21Oficer kredie, dega KavajeUnioni SHKK23-09-2014Kavajë
22Shites DurresCityshop01-10-2014Durrës
23Nd/EkonomisteInsitiut Arsimor30-09-2014Tiranë
24Kamarier RestorantiBest Western Premier23-09-2014Tiranë
25Koordinator Shitjesh & MarketingBest Western Premier Ark Hotel23-09-2014Tiranë
26Drejtues TeknikAgikons30-09-2014Tiranë
27Specialist/e pĂ«r informim dhe marrĂ«dhĂ«nie me media dhe publik PrishtineKADC02-10-2014Prishtinë
28Inxhinier MEKANIKR&R GROUP SH.P.K12-10-2014Tiranë
29Inxhinier ElektrikR&R GROUP SH.P.K12-10-2014Tiranë
30Programues SistemeshFacilization 27-09-2014Tiranë
31Ekonimiste DurresISTREFI Company11-10-2014Durrës
32Financiere DurresISTREFI Company03-10-2014Durrës
33InventarizueseBalkan Sport SH.P.K ( adidas & Reebok)03-10-2014Tiranë
34Menaxher MarketinguWICONA29-09-2014Tiranë
35Shefe e Departamentit te Burimeve NjerezoreWICONA29-09-2014Tiranë
36Specialiste Shitje, DurrĂ«sAbissnet Sh.A.06-10-2014Durrës
37Head Risk Reporting & Analyses DepartmentCredit Agricole03-10-2014Tiranë
38English copywriterManoolia - Digital Agency24-09-2014Tiranë
39Vehicle Driver (Full-time) PrishtineCommunity Development Initiatives - CDI29-09-2014Prishtinë
40Non-Revenue Water Engineer PrishtineCommunity Development Initiatives - CDI29-09-2014Prishtinë
41Ndihmese MagaziniereHari Lena Group12-10-2014Tiranë
42HostesHotel & Restorant Aragosta03-10-2014Tiranë
43Mesuese/koreografeShkolla 9 vjecare Metronom30-09-2014Tiranë
44Pergjegjes MagazineEHW GmbH01-10-2014Tiranë
45AuditAIBA31-10-2014Tiranë
 • Menaxher Marketingu2014-10-03
  Hari Lena GROUP është një kompani distribucioni me eksperiencë 20 vjeçare në distribuimin e produkteve te ndryshme si: produktet ushqimore, detergjente, pijeve energjike etj,duke permendur produktet sot lider te
 • Drejtor i Liçensimeve2014-09-22
  Duke qenë një nga pozicionet më të rëndësishme për kompaninë tonë, ky pozicion mbart edhe përgjegjësitë më të
 • MENAXHER I DEPARTAMENTIT TE SHITJEVE2014-09-30
  TIRANA INTERNATIONAL HOTEL & CONFERENCE CENTRE    MENAXHER I DEPARTAMENTIT TE SHITJEVE Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: - Të kenë mbaruar
 • Menaxher Financiar2014-09-30
  Menaxher /e  Financiar   Detyrat/Pergjegjesite   Menaxheri Finaciar duhet te siguroje dhe interpretoje   informacionin financiar ne kompani dhe
 • Menaxher Operacional2014-09-30
  Menaxher/e Operacionesh Detyrat/ Pergjegjesite   Siguron  materialet  per aktivitetin e adminsitrates dhe kontrollon perdorimin e tyre. Menaxhon dokumentat e departamentit
 • Menaxher Transportim2014-09-30
  Menaxher Transporti Detyrat & Përgjegjësitë Organizimi, planifikimi, koordinimi dhe mbikqyrja e levizjeve te mjeteve te transportit te kompanise . Realizimi
 • Drejtues Teknik2014-09-30
  Drejtues Teknik Detyra dhe pergjegjesi Përgatitjen, rishikimin dhe aprovimin e politikave të Menaxhimit të Cilësisë, si dhe procedurave përkatëse
Ky seksion eshte rezervuar per te gjithe pozicionet e fushes se teknologjise.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Oficer kredie, dega KavajeUnioni SHKK23-09-2014Kavajë
2Specialist/e pĂ«r informim dhe marrĂ«dhĂ«nie me media dhe publik PrishtineKADC02-10-2014Prishtinë
3Inxhinier MEKANIKR&R GROUP SH.P.K12-10-2014Tiranë
4Head Risk Reporting & Analyses DepartmentCredit Agricole03-10-2014Tiranë
5Zhvillues Web SeniorCommunication Progress30-09-2014Tiranë
6OperatorTELKNET31-12-2014Tiranë
7Specialist prane Zyres se Help Desk, Departamenti i SupportAbissnet Sh.A.30-09-2014Tiranë
8OPERATORE GOOGLEMCB Tirana31-10-2014Tiranë
9DesignUnipress shpk23-09-2014Tiranë
10Addetto alla Selezione del PersonaleConsulcesi Service sh.p.k30-09-2014Tiranë
11Data EntryProfessional Marketing Albania 02-10-2014Tiranë
12Graphic DesignGraphic Line - 0130-09-2014Tiranë
13Programues PHPDIVITECH27-09-2014Tiranë
14Web DeveloperATIS SHPK08-10-2014Tiranë
15Graphic DesignerATIS SHPK08-10-2014Tiranë
16Native Mobile Developer (IOS or Android)Manoolia - Digital Agency30-09-2014Tiranë
17Web DeveloperAPA31-10-2014Tiranë
18Internship per IT - WebShopping Tv04-10-2014Tiranë
19operatoreGEDI30-09-2014Durrës
20Grafist TVShopping Tv31-12-2014Tiranë
21KameramanShopping Tv30-11-2014Tiranë
22Mirembajtes i faqes se web-itShopping Tv30-09-2014Tiranë
23ITEUMirror24-07-2015Tiranë
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Local Administrator DuaPune 03-10-2014Mat
2Human Resorces CoordinatorDuaPune 03-10-2014Tiranë
Ky seksion eshte rezervuar per te gjithe pozicionet internship.
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Promoter e intern Fare Impresa 15-10-2014Tiranë
2Internship ne Profilin MarketinguWICONA29-09-2014Tiranë
3Internship ne Departamentin LogjistikesWICONA29-09-2014Tiranë
4Internship per Gazetar/eShopping Tv31-10-2014Tiranë
5Internship per Office AdministrativeShopping Tv31-10-2014Tiranë
6Internship per Regjisor/e Shopping Tv03-10-2014Tiranë
7Internship per IT - WebShopping Tv04-10-2014Tiranë
8Internship per Burime NjerezoreShopping Tv31-10-2014Tiranë
9Internship per Agjent MarketinguShopping Tv31-10-2014Tiranë
Nr. Pozicioni Emri i kompanisë Data e përfundimit Qyteti
1Operator InboundAlbacall sh.a30-09-2014Tiranë
2International Sales RepresentativeAllan Lloyds Events02-10-2014
3Operator DurresRT SERVICE31-10-2014Durrës
4supervisorucall shpk10-10-2014Tiranë
5Call centerUltracomm30-10-2014Tiranë
6Programues Prestashop / OpenCart / Magento / JoomlaALB DEVELOPMENT31-10-2014Tiranë
7Menaxhere Shitjesh GjirokasterAVON Cosmetics30-09-2014Gjirokastër
8Menaxhere Shitjesh TepeleneAVON Cosmetics30-09-2014Tepelenë
9Menaxhere Shitjesh SarandeAVON Cosmetics30-09-2014Sarandë
10Menaxhere Shitjesh PermetAVON Cosmetics30-09-2014Përmet
11Shites/ShiteseG.F.C 30-09-2014Tiranë
12Shofer/e furgoni per shkollaShkolla 9 vjecare Metronom01-10-2014Tiranë
13Instruktorandys gym30-11-2014Tiranë
14KAMARIER RestorantiHotel & Restorant Aragosta15-10-2014Durrës
15Kamarier/banakierBar Fabi27-11-2014Tiranë
16English AgentAlba Contact Shpk02-10-2014Tiranë
17Operator/SupervizorTrama Global Partnership30-09-2014Tiranë
18BojaxhiPunime Druri30-09-2014Tiranë
19Operatoreucall shpk10-10-2014Tiranë
20inbound key kontact02-10-2014Tiranë
21Outboundkey kontact02-10-2014Tiranë
22inbound multilinguekey kontact02-10-2014Tiranë
23Operatori help deskkey kontact02-10-2014Tiranë
24FaqosesUnipress shpk09-10-2014Tiranë
25MAGAZINIEREHW GmbH01-10-2014Tiranë
26Operator/eProfessional Marketing Albania 01-10-2014Tiranë
27Sales ManagerAD Luxury DESIGN30-09-2014Tiranë
28Call AgentSweden Call Center09-10-2014Prishtinë
29Operator FrengjishtT.Balkans sh.a 10-10-2014Tiranë
30OperatorTELKNET31-12-2014Tiranë
31OPERATORE (FEMRA) ITAAlbitel108-11-2014Tiranë
32ShiteseTR Trade&Distribution Shpk25-09-2014Tiranë
33operatorA&G communications31-10-2014Tiranë
34Specialist ne ngjitje adeziviOne Designs08-10-2014Tiranë
35Agjent MarketinguFMT Servomtik Shpk30-09-2014Tiranë
36Menaxher restoranti dhe bar kafein_coffee30-09-2014Tiranë
37DrafterLINDNER22-09-2014Tiranë
38International Sales RepresentativeAllan Lloyds Events02-10-2014Tiranë
39Junior Business Development ManagerAllan Lloyds Events02-10-2014Tiranë
40ShitjeAvon Cosmetics Albania31-10-2014Tiranë
41Specialist prane Zyres se Help Desk, Departamenti i SupportAbissnet Sh.A.30-09-2014Tiranë
42OPERATORE GOOGLEMCB Tirana31-10-2014Tiranë
43Operator Teleselling per KOMPANINE GOOGLE!Wise Media Solutions31-10-2014Tiranë
44Operator TelefonikB.E.A Group04-10-2014Tiranë
45Information Technology ALB DEVELOPMENT04-10-2014Tiranë
46Offresi mandato energia elettrica e gas per call centerAB Communication02-10-2014Tiranë
47KĂ‹RKOJMĂ‹ OPERATORĂ‹ TĂ‹ GJUHĂ‹S GREKE ME NJOHURI TĂ‹ SHKĂ‹LQYERA TĂ‹ PAKETĂ‹S MICROSOFT OFFICEBPOSolutions30-09-2014Tiranë
48TipstersFind Shpk25-09-2014Tiranë
49Call CenterFind Shpk25-09-2014Tiranë
50ReceptionistFind Shpk25-09-2014Tiranë
51FarmacistEsi-Farm 24h30-09-2014Tiranë
52Pastrues/eFind Shpk25-09-2014Tiranë
53Roje nateEurondertim 200030-09-2014Tiranë
54PunonjĂ«se Zyre nĂ« Agjensi UdhĂ«timeshChoose Balkans Incoming Tour Operator01-10-2014Tiranë
55Edukatore cerdhe, kopshtiKopshti Bota Magjike30-09-2014Tiranë