Duapune.com

0

Panairi Eksploro Botën tënde

Si çdo vit Universiteti i Tiranës ka kthyer në traditë organizimin e Panairit “Eksploro Botën tënde”, event i cili bën bashkë kompanitë e ndryshme punëdhënëse dhe studentët të cilët janë në prag të diplomimit...