Duapune.com

0

Panairi i Punës dhe Karrierës UET 2016

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës dhe Karrierës pranë Universitetit Europian të Tiranës më 17 maj 2016. Në stendën e duapune.com shumë studentë u intervistuan dhe u këshilluan për...

0

Panairi i Karrierës Epoka University

Duapune.com morri pjesë në Panairin e Karrierës që u organizua në Universitetin Epoka më 26 prill 2016. Në këtë aktivitet prania e kompanive pjesëmarrsë si punëdhënëse ishte e madhe. Studentët vizituan stendat duke shprehur...