Duapune.com

0

Mbroni idenë tuaj më të mirë

Ideja më e mirë mund të rrëzohet kur shpesh mund të hasë kundërshtime edhe në rastet kur kundërshtimet mund të jenë të merituara. Në vend që të përpiqeni t’i shmangeni sulmeve të ashpra, mësoni...

0

Suksesi në Karrierë

Nëse synoni të arrini pozicionin më të lartë në kompaninë tuaj duhet të studioni mirë mënyrën se si duhet të veproni, sidomos në rastet kur ju mund të jeni femër. Në shumë raste barrierat...

0

Duapune.com tek Olimpiada e Aftësive 2016

Duapune.com morri pjesë në Panairin “Olimpiada e Aftësive” 2016, i cili është Panairi i Parë Kombëtar i Arsimit Profesional i organizuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, ku u promovua arsimi dhe formimi...