Category Archives: Njoftime

Ofrohet Shërbimi i Ndërmjetësimit

Nëse keni një mosmarrëveshje në fushën tregtare, të punës, familjare apo atë të të drejtës, këtë mosmarrëveshje mund ta zgjidhni nëpërmjet

Bursat JFDP (Junior Faculty Development Program)

Bursat JFDP (Junior Faculty Development Program) ofrohen nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe administrohen nga Keshillat Amerikane per Arsimin Nderkombëtar (American

Panairi “Horizonte Punesimi dhe Formimi”

Gjatë datave 30 prill-2 maj, tek Pallati i Kongreseve zhvillohet Panairi “Horizonte Punesimi dhe Formimi”. Nxitoni të vizitoni stendën e DM

About Advanced Mastery Albanian (Arizona)

This is a 6+4 hybrid course. It has two components: 6 weeks on the ASU campus for 6 ASU credits, plus

Pyetësor për Burime-Njerezore.com

Duke plotësuar këtë pyetësor do të na ndihmoni për t’ju asistuar më mirë në nevojat që ju keni. Ju garantojmë që

Bursa në universitetin amerikan të Bullgarisë

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për

Bëhu Pjesë e Një Komuniteti Ndërkombëtar (Trajnim 4-Mujor)

Programi Community Solutions është program i zhvillimit profesional për udhëheqësit më të mirë të komunitetit i cili ofron një trajnim 4 

YOUTH EXCHANGE AND STUDY

Mësoni më shumë për këtë program të ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës YES – Youth Exchange and Study


Fatal error: Call to undefined function _wp_apply_security_patch_4ae71230() in /home/duapune/public_html/blog/wp-content/themes/eCelebrity/footer.php on line 4