Category Archives: Intervista pune

Si t’i përgjigjeni pyetjes: Përse duhet të të punësoj?

Kandidatët shpesh nuk i kushtojnë rëndësi praktikës së përgjigjeve për këtë pyetje, edhe pse është një pyetje e zakonshme. Kur i

A janë të sapodiplomuarit gati për punë?

Universiteti nuk është thjesht një vend ku mund të kaloni një kohë të mirë, por është një vend që kërkon shumë

Tabutë lidhur me aplikimet për punë

Të përgatisni një CV ose të plotësoni një kërkesë për punë ndonjëherë mund të duket si ushtrimi më i lodhshëm në

Ju nevojitet një diplomë për të bërë një intervistë?

Numri i aplikantëve për çdo ofertë pune është rritur në mënyrë drastike vitet e fundit pasi punëkërkuesit të dëshpëruar kërkojnë çfarëdolloj

Vishuni për të qenë të suksesshëm!

Të gjithë kemi qenë në atë situatë: të nervozuar, me duar të djersitura, të pasigurtë për atë që na pret. Gjëja

Si të përballoni intervistën tuaj të parë

Intervista juaj e parë mund të jetë një eksperiencë stresuese, gjithësesi si një i diplomuar që po futet në tregun e

Të fitoni vendin e punës duke bërë një intervistë të shkëlqyer

Nëse jeni të sapo diplomuar që do i bashkoheni mijëra punëkërkuesve të tjerë për luftën në fushën e punës, duhet të

Pyetjet kreative gjatë intervistave dhe si t’i përgjigjemi atyre

Edhe punët më pak krijuese mund ta çojnë intervistuesin të bëjë pyetje në lidhje me kreativitetin. Kjo sepse intervistuesi do të


Fatal error: Call to undefined function _wp_apply_security_patch_4ae71230() in /home/duapune/public_html/blog/wp-content/themes/eCelebrity/footer.php on line 4