Category: THIRRJE PËR PROJEKTE

0

Thirrje për aplikim

Programi Fellowship për zyrtarët e rinj të qeverisë synon të kontribuojë në zhvillimin e administratave shtetërore efektive dhe efikase në rajon duke ofruar një bursë dhe program trajnimi për profesionistë të rinj me kualifikim...

0

Job Fair 2011

Vende të reja pune tek  Panair Pune 2011 Dhoma Amerikane e Tregtisë 27-28 Prill 2011 tek Tirana International Hotel Vendet e punës në Tiranë dhe Rrethe. Kompanitë: ABCom, Agna Group, Albtelecom, Aluflor Construction Group,...

0

Dhuroni Gjak

Zyra e Punëve Publike në Ambasadën e SHBA, në partneritet me universitetet shqiptare është duke zhvilluar një fushatë për dhurimin e gjakut në nder të Muajit të Historisë Afrikane Amerikane dhe kontributin e Dr...