Category Archives: KËSHILLIMI I KARRIERËS

Formular i Aplikimit për trajnimin “Performanca” dhe informacion më i detajuar mbi trajnimin e gjeni si më poshtë. Dt 29 Mars 2014

Informacion personal i Aplikuesit

Gabimet e zakonshme që bëjnë punëkërkuesit

Është gjithmonë një detyrë e frikshme kur jeni duke aplikuar për punën tuaj ideale. Të kërkoni një karrierë të re mund

7 gabimet e zakonshme që bëjnë punëkërkuesit

Është gjithmonë një detyrë e frikshme kur jeni duke aplikuar për punën tuaj ideale. Të kërkoni një karrierë të re mund

Ju nevojitet një diplomë për të bërë një intervistë?

Numri i aplikantëve për çdo ofertë pune është rritur në mënyrë drastike vitet e fundit pasi punëkërkuesit të dëshpëruar kërkojnë çfarëdolloj

Si ti përgjigjeni pyetjes “Cila është forca juaj më e madhe?”

Një pyetje e projektuar për të kapur të intervistuarin të papërgatitur, apo një pyetje e rëndësishme e bërë me interes të

Rregulla të arta për të diplomuarit

Urime për gjetjen e punës tuaj të parë. Ky është hapi juaj i parë në jetën tuaj praktike prandaj është e

Vishuni për të qenë të suksesshëm!

Të gjithë kemi qenë në atë situatë: të nervozuar, me duar të djersitura, të pasigurtë për atë që na pret. Gjëja

Si të përballoni intervistën tuaj të parë

Intervista juaj e parë mund të jetë një eksperiencë stresuese, gjithësesi si një i diplomuar që po futet në tregun e


Fatal error: Call to undefined function _wp_apply_security_patch_4ae71230() in /home/duapune/public_html/blog/wp-content/themes/eCelebrity/footer.php on line 4