Category: DUA PUNE

0

Duapune.com tek Olimpiada e Aftësive 2016

Duapune.com morri pjesë në Panairin “Olimpiada e Aftësive” 2016, i cili është Panairi i Parë Kombëtar i Arsimit Profesional i organizuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, ku u promovua arsimi dhe formimi...

0

Panairi i Punës dhe Karrierës UET 2016

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës dhe Karrierës pranë Universitetit Europian të Tiranës më 17 maj 2016. Në stendën e duapune.com shumë studentë u intervistuan dhe u këshilluan për...