Si të flasim në një takim

bisedimTë folurit nëpër takime është proces i lehtë për disa persona, por për një pjesë tjetër mund të jetë plotësisht e vështirë dhe herë herë frikësuese. Nëse bëni pjesë në grupin e fundit gjatë një takimi, përpiquni që të përgatisni disa fraza të dobishme që mund t’i përdorni gjatë bashkëbisedimit. Më poshtë paraqiten tri mënyra për të filluar:

1. A kemi menduar për … Nëse ju keni një ide për të shtuar, por nuk jeni tepër të sigurt për të, atëherë shprehuni thjesht duke kontribuar në bisedë, në vend që t’i shmangeni asaj.
2. Të dini të mbroheni … Mund të jetë e vështirë që të pajtohen me diçka pa bërë debate të forta, por me anë të komenteve tuaja duhet të shpjegoni se jeni duke mbajtur një qëndrim të caktuar.
3. Kjo mund të jetë një pyetje e sikletshme... Ju mund të ngurroni të flisni kur ende nuk e dini se çfarë po ndodh në takim. Mos qëndroni pa folur por kërkoni sqarime dhe informacion, pasi kështu mund të ndihmoni të tjerët që janë në të njëjtën pozitë si ju.

Shpërndaje në:
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • TwitThis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Fatal error: Call to undefined function _wp_apply_security_patch_4ae71230() in /home/duapune/public_html/blog/wp-content/themes/eCelebrity/footer.php on line 4