Ju pyesni, ne përgjigjemi

question-mark1Këshillimi i Karrierës ” është një hapësirë e re që ndihmon publikun e gjerë të duapune.com.
Tashmë ju mund të drejtoni pyetjet tuaja në lidhje me karrierën te seksioni “Ju pyesni” dhe stafi i përgatitur i duapune.com do të kujdeset që përgjigjet tuaja të vijnë në kohë reale dhe të shpejtë.

Disa nga pyetjet që ju mund të adresoni janë:

- Si mund të përgatis një CV të mirë?
- A është i rëndësishme profili i edukimit kur aplikoj për një pozicion pune?
- Si të përgatitem për një intervistë pune?
- A jam duke aplikuar për pozicionin e duhur ?
- Si të rritem profesionalisht?
………….

Përgjigjet e këtyre pyetjeve  ju do të keni mundësi ti gjeni në kategorinë ” Këshillimi i  Karrierës“, i ofruar nga ekipi profesional i duapune.com.

Ju faleminderit!

Shpërndaje në:
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • TwitThis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Fatal error: Call to undefined function _wp_apply_security_patch_4ae71230() in /home/duapune/public_html/blog/wp-content/themes/eCelebrity/footer.php on line 4