Çfarë është për ty Suksesi?

sTë jesh i suksesshëm në punën dhe jetën tënde duhet të kuptosh se çfarë është suksesi. Qartëso vlerat dhe qëllimet e tua dhe mundohu të kuptosh se suksesi nuk është vetëm shumë punë dhe aspak argëtim.

Përkufizimi i suksesit

Njerëzit zakonisht punojnë shumë për të arritur “suksesin”, pa e ditur saktë se çfarë do të thotë sukses. Ju mund të ngjiteni në shkallët e karrierës, po a ndjeheni ju të përmbushur me punën tuaj? Keni një jetë familjare të mirë? Ne marrim mesazhe të ndryshme për suksesin-përmes medias, familjes apo kulturës. Por këto kohë që jetojmë suksesi vjen nga një jetë e balancuar dhe e përmbushur. Fillo të balancosh më efektivisht punën dhe jetën tënde!

Të synosh suksesin

Formula do t’ju ndihmojë të konsideroni faktorët kryesorë për një mënyrë jetese të balancuar midis punës dhe jetës familjare dhe sociale. Formula zbërthehet si më poshtë:

Sukses- cakto disa kritere për përkufizimin e suksesit për ty.

Strategji- bëj një plan pune për të arritur një balancë midis punës dhe jetës tënde.

Sinergji- sigurohu që të jesh e fokusuar në marrdhënie dhe bashkëpunime kreative me ata që të rrethojnë. Syno të jesh një drejtues skuadre dhe zhvillo aftësi të mira komunikimi.

Shpërndaje në:
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • TwitThis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Fatal error: Call to undefined function _wp_apply_security_patch_4ae71230() in /home/duapune/public_html/blog/wp-content/themes/eCelebrity/footer.php on line 4